Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2020. Soarele a intrat în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător au parte de ingresul Soarelui în semnul lor, un eveniment care va spori energia și vitalitatea nativilor.

Soarele a intat astăzi în zodia Săgetător și se activează energia entuziastă și optimistă a acestui semn zodiacal. Până pe 22 decembrie 2020, cu toții ne vom bucura de o doză mai mare de pozitivism și vom simți să de dezvoltăm mai mult, fie vizunea, idealurile, fie chiar din punct de vedere personal sau profesional. Vom căuta să descoperim noi domenii de cunoaștere care să ne răspundă la întrebările pe care ni le punem, mai ales că sectorul cunoașterii prin călătorii este destul de imprevizibil. Totodaytă, vom da dovadă  de mai mult curaj în acțiunile noastre. Este o perioadă bună pentru întoarcere la credință și spiritualitate, mai ales că putem dezvolta noi orizonturi, noi filozofii de viață. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 NOIEMBRIE 2020. PEȘTII AU PARTE DE ADEVĂRATE REVELAȚII)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură din plinde acest tranzit al Soarelui prin Săgetător care e activează sectorul cunoașterii, al călătoriilor, al dezvoltării personale și profesionale, dar și al filozofiilor de viață. Nativii își vor canaliza energia în aceste direcții și se vor bucura de o perioadă de progres. Totodată, viziunile și idealurile nativilor se vor îmbunătăți remarcabil. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o stare de interiorizare mai pronunțată, mai ales în prima parte a zilei, și recomandarea este de odihnă și evitarea stresului.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia odată cu acest tranzit al Soarelui prin Săgetător să-și clarifice și să-și rezolve o serie de probleme care țin de bunuri materiale, de credite, asigurări, partaje, moșteniri, litigii, taxe, impozite, pensii, alocații. Viața intimă, poate o relație ascunsă, secretă, va reintra în vizorul nativilor. Este o perioadă care-i susține să lase trecutul, cu fricile și anxietățile sale, în spate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unele neînțelegeri cu prietenii.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de tranzitul Sparelui prin sectorul relațiilor și al colaborărilor. Nativii îți vor canaliza energia pentru a da un nou sens unei relații de cuplu sau pentru a-și îmbunătăți, echilibra relația cu asociații, partenerii de afaceri. Este o perioadă în care pot vedea în altă lumină un contract. Posibile oportunități ce vin din partea prietenilor în legătură cu un proiect pe care-l au. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția asupra tensiunilor de imagine sau neînțelegerilor legate de un obiectiv pe care le pot avea cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu acest tranzit solar să vadă dintr-o altă perspectivă un loc de muncă și astfel să facă tot ce le stă în putință să aducă îmbunătățiri activităților desfășurate și relației cu colegii. Este o perioadă care-i poate determina pe mulți nativi să-și schimbe jobul și chiar direcția profesională. Nativii vor fi mai tenți cu sănătatea și se vor concentra pe rezolvarea unor simptome, dacă acestea apar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le stimulează nevoia de a se întâlni cu prietenii, însă există și posibilitatea unor schimbări de plan sau obstacole în ducerea unui plan la bun sfârșit.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură din plin de tranzitul Soarelui, guvernatorul lor, prin Săgetător, tranzit care le luminează sectorul iubirii. Nativii își vor canaliza energia pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală, dar și relația cu copiii. În plus va fi o perioadă în care cheful de viață, de a se dedica activităților distractive și artistice, creative va crește foarte mult. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce unele dialoguri mai tensionate în cuplu din cauza, cel mai probabil, a banilor sau a unor secrete, dezvăluiri care se spun.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia odată cu tranzitul Soarelui prin Săgetător să-și canalizeze mai mult atenția asupra familiei și asupra locuinței. Nativii vor fi determinați să aducă îmbunătățiri în relația cu cei dragi, în special cu tatăl, dar și să rezolve contexte ce țin de casă și pe care le-au tot amânat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce nevoia de mai multă înțelegere în cuplu, însă contextul zilei le poate aduce neînțelegeri și dificultăți în relația cu partenerul de viață.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de tranzitul Soarelui prin sectorul comunicării, iar nativii vor avea toată susținerea pentru a-și îmbunătăți dialogul cu cei din jur, pentru a se împăca cu o persoană dragă. Totodată, vor vedea o situație din alt unghi, iar aspectele pe care Soarele le face cu Marte ieșit din retrogradare în zodia Berbec pot aduce multor nativi ocazia chiar de a se împăca cu partenerul de viață, după o perioadă extrem de frustrantă și tensionată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă atenție la sănătate și mai multă odihnă. Este o zi pe care o pot dedica relaxării și activităților care le aduc plăcere.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul Soarelui în sectorul financiar, iar acest aspect, alături de intrarea lui Venus întocmai în zodia lor, se va dovedi de bun augur pentru nativi. Urmează o perioadă în care aceștia își vor canaliza energia pentru îmbunătățirea sectorului financiar și pot apărea oportunități care să-i determine să acționeze în acest sens. În unele cazuri va fi vorba chiar de schimbarea locului de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia unor momente incintante trăite în plan sentimental.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură din plin de intrarea Soarelui în zodia lor din multe puncte de vedere. În primul rând, într-un context de frământări interioare, nativii au șansa de a-și crește vitalitatea și de a-și recăpăta energia. În al doilea rând, vor fi mult mai determinați să-ți îmbunătățească viața sentimentală, relațiile de iubire sau cu copiii, iar starea de sănătate va fi mult mai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce unele tensiuni cu familia sau neplăceri, dificultăți legate de o locuință.

Horoscop zilnic Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn urmează o perioadă în care vor prefera liniștea, izolarea, chiar singurătatea. Nativii vor da mai multă atenție gândurilor lor și odihnei, și vor putea experimenta vise și trăiri interioare puternice. Este o perioadă care le va aduce determinare să rezolve un context legat de casă și familie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționeză că pot avea tensiuni în dialog și ar fi de preferat să spună ceea ce-i deranjează și nu să țină în ei.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de tranzitul Soarelui prin Săgetător pentru a-și reactiva viața socială, pentru a-și îmbunătăți relațiile de prietenie și cu cei din anturaj, inclusiv cu partenerul de viață. Nativii vor avea și susținerea necesară pentru a conduce către progres un proiect în care sunt implicați alături de colaboratori, asociați, parteneri de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poat aduce tensiuni financiare, mai ales dacă este vorba de o datorie pe care trebuie să o returneze cuiva din anturaj sau cineva le-a promis o sumă de bani și acum nu se mai ține de cuvânt.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei. Pentru nativi urmează o perioadă în care-și vor canaliza mare parte din energie pentru a obține o funcție sau pentru a-și duce la bun sfârșit niște obiective avute sau pentru a-și trasa noi aspirații profesionale. Vor fi foarte determinați să-și îmbunătățească veniturile, însă trebuie să aibă grijă la imaginea profesională, la felul în care se expun în anumite contexte publice, oficiale. Cu Luna în tranzit prin semnul lor, horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o mai mare nevoie de liniște și de detașare de toate activitățile cotidiene, deși s-ar putea să fie destul de solicitați din toate direcțiile.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2020)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *