Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul soț o acuză de “răpire” pe vedeta de la Antena 1. “Nu mai știu nimic despre fiul meu”

Ex-concurenta de la ”X Factor” nu a încheiat mega-controversa, pe tema copilului, cu fostul partener de viață. Cântăreața este, mai nou, acuzată de „răpire”. Robert, fostul iubit al Loredanei Anghelache, mai cunoscută sub numele de scenă – „Prințesa de Aur” – a făcut declarații uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

”Prințesa de Aur” și fostul partener de viață continuă ”războiul”. După ce, în primăvara acestui an, cei doi și-au „disputat” băiețelul, în preajma Paștelui, un nou episod controversat se pare că a avut loc între aceștia.

Cântăreața este acuzată de „răpirea” propriului fiu. Robert, fostul iubit al artistei, a făcut mărturisiri în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Bărbatul susține că fiul lui a fost scos din țară și este ținut în Anglia, acolo unde s-a mutat artista.

„L-a luat în Anglia de trei luni”

”În toamna acestui an am înscris copilul la scoala pregătitoare din Pitești. Într-o vineri, după ce am luat copilul de la școală, m-a sunat spunându-mi că vrea și ea să-și vadă fiul, asta după ce trecuseră 6 sau 7 luni de când nu l-a văzut. Am vorbit cu ea și i-am spus: «Uite care este situația, eu îl las să vină la tine până duminică, dar să-l aduci duminica pentru că trebuie să-l duc la școală» (NU RATA: S-A RELANSAT CONFRUNTAREA ÎNTRE “PRINȚESA DE AUR” ȘI “EX”-UL EI. “NICI MĂCAR NU ȘTIE PE CE DATĂ ESTE NĂSCUT”+ “PĂCAT CĂ…”)

Aceasta, ca de fiecare dată, fără scrupule, l-a luat în Anglia de trei luni și nici în ziua de astăzi nu mai știu nimic despre fiul meu. Sincer vă spun că nici măcar nu-mi dă dreptul să vorbim cu el la telefon”, a mărturisit Robert, fostul partener al artistei.

„Prințesa de Aur”, în mijlocul unei noi controverse cu tatăl copilului ei

„Prințesa de Aur”, controverse după eliminarea de la X-Factor

Loredana Anghelache, cântăreață de manele, a participat la X-Factor în 2016, dar a părăsit concursul în semifinale. A ratat marele premiu de 100.000 de euro, dar nu banii ar fi fost ținta celei supranumite „Prințesa de Aur„.

„Vă mulțumesc din suflet pentru că m-ați susținut cu atâta putere de la început şi până la sfârşit în acest concurs, X-Factor. A fost o etapă frumoasă din viața mea, am întâlnit oameni minunați, dar drumul meu s-a oprit în semifinală. Am vrut din tot sufletul şi am sperat să ajung în marea finală, chiar dacă nu câştigam. Banii nu aveau o importanță maximă pentru mine, ci efortul depus de mine în toți aceşti ani de muncă. Preferam să mă fi eliminat în prima audiție, nedându-mi şansa de a gusta lumea muzicii adevărate.

Nu pot să înțeleg şi am rămas dezamăgită pentru că, din prima aleasă, am ajuns ultima şi în sfârşit să fiu scoasă afară. Pe toată durata concursului, jurații m-au încurajat maxim pentru puterea vocii mele. Mulțumesc «Ursulețului meu Baloo» pentru toată puterea care mi-a transmis-o bunăvoința şi implicarea lui. Sper să îl mai văd pentru că eu, ca persoană, îl am la suflet. Eu voi continua pentru mine şi pentru toată lumea care mă iubește, să urc cât mai multe scări. Semnat, a voastră Prințesa de Aur”, a scris atunci Loredana Anghelache pe pagina de socializare. (VEZI AICI: PRIMA REACȚIE A PRINȚESEI DE AUR DUPĂ CE EX-IUBITUL A ACUZAT-O CĂ ȘI-A ABANDONAT COPILUL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *