Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Crimă șocantă în Italia. O româncă a ucis cu sânge rece un bătrân care o angajase ca îngrijitoare

O crimă șocantă a avut loc în Italia. O româncă de numai 25 de ani a ucis fără milă un bătrân care o angajase ca îngrijitoare și, mai mult de atât, aceasta a plănuit totul în numai 24 de ore.

Presa din Italia informează că Michelangelo Marchese, un bătrân de 89 de ani din Palma di Montechiaro a fost găsit mort în propria locuință, cu mâinile și picioarele legate. Românca de numai 25 de ani care l-a ucis cu sânge rece se pare că l-a torturat fără milă, pentru ca acesta să-i spună unde ține banii.

Crima oribilă a avut loc anul acesta, pe data de 11 iulie, iar românca fusese angajată de către italian cu numai câteva zile în urmă.

Românca de 25 de ani a fost arestată

Oamenii legii au fost șocați de cele văzute în apartamentul italianului de 89 de ani și susțin că acesta a fost torturat de românca de 25 de ani, pentru a-i spune unde își ține banii. Tânăra a plănuit totul în numai 24 de ore, iar după ce l-a ucis pe italian, a plecat cu mașina acestuia, mai târziu ajungând să o vândă unui cunoscut.

Polițiștii italieni au găsit probe care o incriminează pe româncă, în momentul în care au cercetat autoturismul cu pricina.

„Persoanele în vârstă sunt moștenirea noastră şi este esențial pentru noi să le protejăm. Mulți oameni în vârstă au nevoie de sprijin, ajutor, îngrijitori. Transmit membrilor familiei să ne contacteze atunci când au dubii, pentru a nu permite persoanelor care i-ar putea ucide să intre în casele lor”, a spus colonelul Vittorio Stingo, comandantul provincial al carabinierilor din Agrigento.

Pentru fapta sa, româna a fost arestată, iar în acest moment se află în spatele gratiilor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *