Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Victor Slav, confesiuni despre noua iubită + Cum i-a explicat Sofiei că el și Bianca Drăgușanu nu sunt împreună

Victor Slav a povestit într-o emisiune de televiziune cum este viața de tătic, dar și despre cum și-a refăcut viața și este, din nou, un bărbat împlinit.

Prezentatorul a mărturisit la „Vorbește lumea”  că Sofia se află de trei zile la el și că joaca este principal lor activitate.

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei.

Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a povestit Victor Slav.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Victor Slav despre plecarea în Dubai a Biancăi Drăgușanu. Cum a reacționat atunci când a aflat că vedeta vrea să o ia și pe Sofia cu ea

Printre declarații, Slav a mărturisit și cum i-a explicat Sofiei că el și mama ei Bianca Drăgușanu au divorțat si nu mai trăiesc împreună.

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării”, i-a explicat Victor Slav fiicei sale motivul pentru care trebuie să se împartă între două case.

De asemenea, Victor Slav a vorbit relația cu iubita lui, pe care o are de un an și patru luni.

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a spus Victor Slav la PRO TV.

CITEȘTE ȘI: Alt motiv “cu greutate” pentru care Alex Bodi ar fi snopit-o pe Bianca Drăgușanu. Vedeta a făcut o dezvăluire incomodă despre fostul soț, Victor Slav | VIDEO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *