Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Victor Slav a vorbit despre viața lui personală. “Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni”

După ce a divorțat de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a evitat să mai dea detalii despre viața lui personală. Acum, fostul prezentator meteo de la Pro TV a povestit la Vorbește Lumea despre noua lui relație, dar și despre Sofia, fiica acestuia cu Bianca Drăgușanu.

”Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Perioada asta de pandemie ni s-a părut ciudată, ne-am adaptat însă. Se pare că din primăvară lucrurile vor începe să se așeze pe un făgaș normal.

Nu sunt genul de persoană care să își etaleze totul pe tavă. Se știe că am avut două mari relații (n.r. – cu Anda Adam și cu Bianca), pentru că au fost persoane publice și nu am putut evita. Dar am și eu 40 de ani, am avut, am avut relații”, a spus Victor la PRO TV.

”Fiica mea face foarte bine, grădinițele sunt închise acum, dar face foarte multe alte cursuri, anumite clase de muzică, dans, engleză, dezvoltare personală.

Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă. Trebuie să ne jucăm non-stop, iar tati se pune la mintea ei”, a declarat Victor la Vorbește Lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *