Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Orgii la ATI, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș. Un medic însurat și o asistentă au făcut amor în locul în care sunt tratați bolnavii de COVID-19

Situație halucinantă la secția ATI din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Mureș. Un medic însurat și o asistentă sunt acuzați că au întreținut relații intime în locul în care sunt tratați bolnavii de COVID-19.

Un medic și o asistentă de la ATI, secția din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Mureș sunt acuzați că au întreținut relații intime în locul unde se tratează bolnavii de COVID-19.

Asistenta era testată pozitiv cu COVID-19

O sursă anonimă care a făcut sesizarea a punctat faptul că cei doi amorezi se închid în cabinet cu orele și fac sex sau chefuiesc, toate aceste lucruri spre stupefierea colegilor. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi Ministerul Sănătăţii a primit o sesizare anonimă cu privire la aventurile celor doi, notează adevarul.ro.

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020.

Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii, potrivit adevarul.ro.

”A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc” a mai adăugat sursa.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *