Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul transmis de colegii de trupă, după ce Mihai de la 3 Sud Est a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este infectat cu noul coronavirus. Colegii lui de trupă au confirmat faptul că acesta este internat în spital.

În momentul de față, Mihai Budeanu este internat la Spitalul Municipal Medgidia. Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat.

Mihai a fost internat în secția ATI a Spitalului din Mangalia. Nu a fost intubat, însă, a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

Colegii de trupă ai lui Mihai Budeanu confirmă faptul că acesta are coronavirus și că este într-o stare gravă.

”Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție”, au transmis colegii de trupă ai artistului, potrivit replicaonline.ro.

Carantinarea municipiului Constanţa a fost propusă şi votată în CJSU.

“Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *