Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

După ce a ajuns de urgență la spital, Andra Voloș a vorbit despre participarea la Bravo, ai stil! + ce vești a primit de la medici | FOTO

După ce s-a remarcat la “Puterea Dragostei” și a cucerit inimile a mii de femei și bărbați, Andra Voloș a anunțat că se simte pregătită să intre într-o altă competiție! Nu, nu una în care să-și găsească sufletul pereche, ci să demonstreze cât de bine se descurcă atunci când vine vorba despre vestimentație și stil. Într-un interviu oferit recent, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a spus că participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities” ar fi un vis împlinit.

Andra Voloș își dorește să concureze la “Bravo, ai stil! Celebrities”

“Îmi doresc să particip la «Bravo, ai stil! Celebrities», pentru că eu sunt pasionată de modă și cred că aș face față cu brio și fără stilist, dar, totuși, îmi voi angaja unul dacă e nevoie. Acesta este visul meu, să particip la emisiune! Moda este viața mea și sunt convinsă că, dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”, a dezvăluit fosta iubită a cântărețului Bogdan Mocanu pentru kfetele.ro.

Nu rata: Andra Voloș și Bianca Comăneci, date în judecată de Ella de la Puterea Dragostei: “Nu sunt bătaia voastră de joc”

Andra Voloș, internată de urgență la un spital din București

În urmă cu două zile, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și, după ce a ajuns în salon, ea a împărtășit că trece prin momente delicate. Conform spuselor sale, starea de sănătate este stabilă și așteaptă să primească rezultatele analizelor pe care i le-au făcut specialiștii.

“Nu uita… Dumnezeu va fi mereu umbra ta” este mesajul transmis de Andra Voloș pe Instagram Stories. Ulterior, vedeta a mai spus: “Așa sensibilă să fiu la injecții…Doamne…uite. Vai de capul meu. Pai dacă îmi dă un pumn, cred că mă transformă omul meu!”.

Află și: Bogdan Mocanu, declarații fulminante după ce s-a spus că Andra Voloș l-a părăsit pentru Dan Bilzerian: “Ar trebui să își vadă de lungul nasului și să nu mai profite de discreția mea ca bărbat”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *