Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gina Pistol, atacată dur de fani: „Se duce frumusțea”. Reacția vedetei e fabuloasă

 

În ultimele zile, Gina Pistol are parte de tot felul de reacții negative din partea celor care o urmăresc pe Instagram. De data acesta, un bărbat este cel care nu mai e satisfăcut de felul în care arată vedeta. Drept urmare, i-a trimis un mesaj „bine intenționat” prin care-și exprimă nemulțumirea. Reacția Ginei nu a întârziat să apară.

Gina Pistol a devenit foarte activă pe rețelele de socializare de când a rămas însărcinată. Astfel, vedeta postează zilnic story-uri de la filmările emisiunii „Chefi la Cuțite”, de acasă, despre lucrurile pe care le descoperă, dar și despre mesajele pe care le primește. Fiind iubită de multe persoane, evident, mesajele pozitive și pline de dragoste sunt cele mai multe, dar printre acestea se mai găsește câte o persoană care nu e mulțumită de ceva.  Așa s-a întâmplat și în această seară, când unul dintre urmăritorii ei i-a trimis un mesaj nu tocmai drăguț. Bărbatul nu mai este mulțumit de felul în care Gina arată și a ținut să-i spună.

 

 

„Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea.”, a fost mesajul trimis de fanul Ginei.

Gina Pistol, reacție fabuloasă: „Am o surpriză pentru tine”

Așa cum vă spuneam, răspunsul Ginei Pistol nu a întârziat să apară. Vedeta nu s-a putut abține și i-a dat o replică la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

„Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu, nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit.  Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate.”

CITEȘTE ȘI: „GINA PISTOL, PUSĂ LA ZID DE FANI DIN CAUZA UNUI PIERCING! CUM A REACȚIONAT VEDETA

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *