Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Clooney, un actor generos: cadou de câte un milion de dolari pentru 14 prieteni

Actorul George Clooney a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, înainte să se căsătorească, le-a făcut un cadou de neuitat prietenilor săi apropiați, relatează CNN.

Actorul a povestit întâmplarea din 2013 într-un interviu acordat acum revistei GQ. El a povestit că, în loc să primească un salariu pentru rolul din filmul “Gravity”, în care a jucat alături de Sandra Bullock, a fost răsplătit cu “procente din câștigurile peliculei”.

Lungmetrajul a avut succes, astfel că actorul a încasat o sumă mai mare decât se aștepta. În loc să economisească banii, a ales să-i ofere – în numerar – celor mai apropiați prieteni.

“Și m-am gândit, știi, fără ei nu am nimic din toate astea. Și suntem cu toții foarte apropiați și m-am gândit, practic, dacă sunt lovit de un autobuz, sunt toți trecuți în testament. Deci de ce aștept să fiu lovit de un autobuz”, a povestit actorul.

George Clooney a mai povestit cum a condus o dubă veche într-un depozit din centrul orașului Los Angeles, unde “au paleți gigantici de bani în numerar”, a umplut bagaje în valoare de 14 milioane de dolari și și-a chemat prietenii la casa lui pentru a le oferi cadoul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *