Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabi Bădălău reacționează, în urma acuzațiilor aduse de Claudia Pătrășcanu. “Sper să scap cât mai repede de divorțul asta. Îi recomand să meargă la un control psihiatric”

La scurt timp, după ce Claudia Pătrășcanu a postat pe Facebook un mesaj în care le-a mărturisit tuturor că se teme pentru viața ei și că fostul soț vrea să îi ia cei doi copii, Gabi Bădălău a avut prima reacție.

Sătul de aceste acuzații, Gabi Bădălau a vorbit pentru Antena Stars despre aceste lucruri.

“Sper să scap cât mai repede de divorțul asta, nu o recunosc. Îi recomand să meargă la un control psihologic, psihiatric”, a spus Gabi Bădălau despre mama copiilor săi, potrivit Spynews.

“Ea urmărește alte lucruri și nu binele copiilor. E o chestie premeditată. Ea se gândește doar la bani, încearcă să obțină totul prin șantaj”, a mai spus Gabi Bădălau la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a postat un mesaj dureros pe contul de socializare, unde face dezvăluiri neașteptate despre tatăl celor doi băieți ai ei și familia acestuia. Vedeta are doi copii cu Gabi Bădălău, iar aceştia au rămas în grija tatălui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *