Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Mocanu a recunoscut câte clase are, de fapt. Manelistul a făcut o avere din muzică, însă școala nu a prea contat

Manelistul Dani Mocanu a ajuns în topurile muzicale în ultimii ani, devenind unul dintre favoriții românilor în ceea ce privește stilul său muzical. Puțini, însă, știu câte clase are artistul.

Deși de curând a anunțat că a renunțat la cântări și că urmează Calea Domnului, pocăindu-se, Dani Mocanu a reușit, într-un timp relativ scurt față de alți maneliști consacrați, să strângă o avere din concertele sale cu manele, care probabil îl va ajuta să aibă o viață destul de lipsită de griji. El a precizat și ce sumă cerea la un eveniment, în trecut.

”Până anul trecut am făcut de la 3.000 de euro până la 5.000 de euro. Dar acum nu mai pot face indiferent de sumă”, a zis Dani Mocanu.

CITEȘTE ȘI: L-a întrecut și pe Nicolae Guță! La ce vârstă extrem de fragedă și-a început Dani Mocanu viața sexuală

Câte clase are Dani Mocanu

Cântărețul din topurile muzicale a recunoscut că nu are decât nouă clase și că școala nu la ajutat deloc în succesul lui.

”Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a fost răspunsul lui Dani Mocanu.

CITEȘTE ȘI: Femeia care l-a trădat pe Dani Mocanu l-a sunat, după ce a auzit piesa pe care i-a compus-o. Manelistul a dezvăluit furios discuția: “Ferească Dumnezeu”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *