Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisuri în relații. Ce nu poate accepta vedeta PRO TV. “Orice femeie trebuie să spună STOP”

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit la Ferma, iar povestea lor de iubire a continuat și dincolo de camerele de filmat. Chiar dacă are doar 22 de ani, vedeta PRO TV își dorește să devină mamă și speră ca acest lucru să se întâmple curând în viața ei. Mai mult, iubita actorului a vorbit și despre compromisurile în relații.

“Mă consider o iubită extrem de înțelegătoare și tolerantă. Însă nu aș accepta din partea niciunui bărbat violență fizică sau verbală. Consider că aici orice femeie trebuie să pună STOP!”, a declarat Viviana Sposub pentru revista VIVA!.

“Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală!

Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a mai adăugat vedeta PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *