Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Valentina Pelinel a dat din casă. Ce spune despre relația cu Cristi Borcea. “Petrecem uneori şi două, trei ore în care…”

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea formează un cuplu de mai
bine de şase ani și au împreună trei copii. Cei doi se înțeleg foarte bine și
au o căsnicie de invidiat. Vedeta a dezvăluit care este secretul unei relații
liniștite.

”Comunicarea e cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, a spus fostul model, potrivit Wowbiz.

În luna iulie, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost invitați la “Star Matinal”, aceasta fiind prima lor apariție împreună într-o emisiune TV.

Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și s-au ținut tot timpul de mână. Au făcut declarații neașteptate despre relația lor și au dezvăluit secretul căsniciei liniștite.

”Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus.

Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina Borcea la “Star Matinal”, potrivit Spynews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *