Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

România merge la Europeanul de tineret!

Echipa națională a României U21 s-a calificat la turneul final al Campionatului European de anul viitor. „Tricolorii mici” au remizat cu Danemarca, scor 1-1, dar punctul câștigat a fost suficient pentru că rezultatele indirecte au ajutat din plin naționala lui Adrian Mutu.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Ianis Hagi & co au profitat din plin în această seară de faptul că Bosnia U21 s-a impus în fața Belgiei U21, scor 3-2, iar Scoția U21 nu a trecut de Grecia U21, cedând cu 1-0.

La turneul final al Campionatului European din Ungaria și Slovenia s-au calificat cele nouă câștigătoare ale grupelor, precum și cele mai bune cinci locuri doi, clasament în care România se află pe locul 5.

Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021. Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

De notat ar fi că deși la Campionatul European vor fi prezente 16 formații, mai multe forțe ale fotbalului european vor rata EURO 2021, printre acestea numărându-se Belgia, Austria, Scoția, Turcia, Grecia și Islanda.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *