Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iasmina Halas, însărcinată?! Fosta lui Daminuță face primele declarații despre sarcină

 

Urmăritorii Iasminei Halas au fost surprinși să afle că blondina se pregătește să devină mamă. Iasmina a postat o poză cu un test de sarcină, dar nu le-a dezvăluit fanilor rezultatul acestuia. Oare fosta lui Daminuță chiar e însărcinată sau doar vrea să mute atenția oamenilor de pe trio-ul amoros în care e implicată?!

Iasmina Halas face ce face și mai lansează câte o bombiță. Ba spune că e singură, ba că e într-o relație. Ba iubește nebunește și vrea să se căsătorească, ba că e însărcinată. Nu știm ce vrea să obțină sau atenția cui vrea s-o capteze, cert este că își pune urmăritorii pe jar. Ultima postare de genul acesta a fost legată de o posibilă sarcină. Blonda a postat un test de sarcină, însă a „omis ” să posteze și rezultatul. Evident, reacțiile nu au întârziat să apară.

Invitată la „Showbiz Report” la Antena Stars, blonda a încercat să deslușească „misterul testului de sarcină”

”Îmi doresc un copil cu bărbatul care e acum lângă mine, nu cu altul. Am postat testul, dar n-am spus dacă e pozitiv sau nu!”, a spus ea la Antena Stars.

Iasmina nu s-a oprit aici cu declarațiile. Fosta lui Daminuță a ținut să precizeze că nu doar ea ar fi foarte bucuroasă dacă ar avea un copil, ci și iubitul ei.

”Am vorbit. Nu vrem să ne grăbim. Și el își dorește”, a mai spus Iasmina Halas.

CITEȘTE ȘI: ” IASMINA HALAS, DEZVĂLUIRI DESPRE NOUL IUBIT: “ÎL IUBESC MAI MULT DECÂT L-AM IUBIT PE DAMINUȚĂ”

Iasmina Halas, implicată într-un trio amoros

Potrivit unor surse din anturajul acesteia, blondina s-ar fi cuplat cu sportivul de care a susținut că e îndrăgostită nebunește, cunoscând faptul că acesta ar fi implicat într-o relație extrem de serioasă, de aproximativ trei ani. Mai mult decât atât, bărbatul ar aștepta un moștenitor din partea iubitei „oficiale”.  Apropiații blondinei o acuză pe aceasta că și-ar clădi fericirea pe durerea altora.

 

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *