Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

De la Mutu fără număr: „Dedic această calificare…!”

Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei de tineret a României, a fost spumos după calificarea la EURO 2021 în urma remizei de pe „Ilie Oană” cu Danemarca U21, scor 1-1.


ROMÂNIA MERGE LA EUROPEANUL DE TINERET!

„Dedic această victorie familiei mele, dar în special mamei mele pentru că este ziua ei. Această calificare este un lucru important pentru mine ca antrenor, pentru această generație de fotbaliști extraordinari. Ei vor forma naționala mare. Trebuie să îi mulțumim lui Mirel Rădoi pentru că a adus 10 puncte la această calificare. Ar fi fost păcat să pierdem o calificare cu două penalty-uri inventate. Cred că băieții au arătat că joacă fotbal, am dominat Danemarca, i-am surprins cu așezarea fundașilor laterali. Eu sunt foarte bucuros. Le promitem fanilor că la EURO o să încercăm să îi reprezentăm cu mândrie și onoare. E trist fără suporteri. Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar e bine că le putem oferi câte o bucurie”, a declarat Adrian Mutu la finalul partidei cu Danemarca.

Vă reamintim că echipa națională a României U21 s-a calificat la turneul final al Campionatului European de anul viitor. „Tricolorii mici” au remizat cu Danemarca, scor 1-1, dar punctul câștigat a fost suficient pentru că rezultatele indirecte au ajutat din plin naționala lui Adrian Mutu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *