Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Daniel Buzdugan a vorbit despre cum s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. “Uneori mă înspăimânt gândindu-mă…”

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio. Acesta a povestit, într-un interviu acordat revistei VIVA!, despre legătura lui cu Divinitatea. De asemenea, acesta a mărturisit că în ultima vreme s-a apropiat mai mult de Dumnezeu.

“Sunt un atotpăcătos. (râde) Dar care încearcă din răsputeri să devină din ce în ce mai bun. (zâmbește).

Uneori mă înspăimânt gândindu-mă că mă ascultă milioane de oameni, și asta mi se pare un dar de la Dumnezeu și încerc să mulțumesc de fiecare dată pentru această bucurie și să nu mă încred în puterile mele”, a declarat Daniel Buzdugan pentru revista VIVA!

“Am simțit prezența lui Dumnezeu în multe situații și mai ales atunci când nu-mi ieșea ceva îmi dădeam seama că, de fapt, era voința Lui, așa cum se spune și în Tatăl nostru, Doamne, facă se voia ta, voia Ta dumnezeiască, nu voia mea lumească!”, a mai adăugat omul de radio

“De multe ori uit de Dumnezeu și mă apucă în viața asta de zi cu zi tot felul de stări de agitație și de oboseală, și supărare, iar când îmi aduc aminte, mă opresc, conștientizez ce trebuie să fac, respir adânc, încep să-mi închid toate aplicațiile (gânduri parazite, griji, necazuri, supărări), și atunci îmi scot brățara cu mătănii de la Muntele Athos și rostesc câteva minute rugăciunea inimii: Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă!

O rostesc de 50, 60 sau poate de 100 de ori și mă liniștesc instant. Lucrul ăsta îl fac mai ales când sunt OK, conștientizez cât sunt de fericit și pentru asta rostesc cea mai scurtă rugăciune lui Dumnezeu: Mulțumesc, Doamne”, a încheiat acesta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *