Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Juratul Maurice a „detonat” filmările de la „Bravo, ai stil!” A “fraternizat” cu o concurentă, iar producătorii au oprit camerele

Mega-controversă în cel mai urmărit show TV de modă! Maurice Munteanu a ”detonat” filmările de la ”Bravo, ai stil!”. Juratul de la Kanal D ar fi provocat un adevărat „cutremur” în culise după ce ar fi ”fraternizat” cu una dintre concurente. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incendiare din culisele emisiunii de la Kanal D.

Potrivit surselor noastre, e tensiune mare la ”Bravo, ai stil!”. Din câte se pare, totul a pornit după ce unul dintre jurați, mai exact Maurice Munteanu, ar fi ”fraternizat” cu Alexandra Ungureanu.

După cum ne-au mărturisit mai multe persoane angrenate în producția emisiunii de la Kanal D, juratul ar fi sărit în ajutorul concurentei. Mai precis, Maurice Munteanu i-ar fi facilitat Alexandrei o colaborare, pe parcursul emisiunii, cu mai mulți stiliști cu care el a colaborat de-a lungul timpului. (CITEȘTE: ȘTIM CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN EDIȚIILE VIITOARE “BRAVO, AI STIL!”. CINE VA FI URMĂTOAREA ELIMINATĂ, CINE DĂ BĂTĂLIA FINALĂ ȘI CINE ARE CELE MAI MARI ȘANSE LA CORONIȚĂ)

A ”detonat” filmările

Nemulțumirile din echipa show-ului de la Kanal D au atins apogeul, în urmă cu ceva timp, atunci când Maurice Munteanu și-ar fi exprimat, fără echivoc, susținerea pentru Alexandra Ungureanu.

După cum ne-au mărturisit sursele noastre, într-una dintre emisiuni, cam pe la jumătatea sezonului, juratul Maurice ar fi provocat un moment extrem de controversat.

”În timpul filmărilor, Maurice a ținut să se impună sau să se afirme. S-a ridicat de pe scaunul de jurat și a bătut cu pumnul în masă susținând că, din punctul lui de vedere, Alexandra este câștigătoarea acestui sezon, iar, dacă aceasta o să fie eliminată din emisiune, și el părăsește masa juraților. Momentul controversat a fost ferit de ochiul telespectatorilor. S-au oprit filmările imediat, a fost un adevărat scandal. Acesta nu a fost singurul moment pe care producătorii au fost nevoiți să-l taie la montaj din cauza ieșirilor lui Maurice”, ne-a declarat o sursă D.A.S., în exclusivitate.

Maurice Munteanu ar fi provocat un moment extrem de controversat la ”Bravo, ai stil!”

„Meci” cu Andreea Tonciu

Maurice Munteanu „a făcut-o praf” pe Andreea Tonciu, la „Bravo ai stil – Celebrities”, din cauza unei ținute care nu a fost pe placul său, dar și din cauza faptului că bruneta a aruncat și ea cuvinte grele.

Nemulțumită că nu a fost pe placul juraților, Andreea Tonciu a spus, la Kanal D, că, de acum înainte, nu va mai plăti niciun stilist și se va îmbrăca în hainele pe care le are ea, acasă, pentru a nu mai cheltui banii. Declarațiile brunetei l-au scos din minți pe Maurice Munteanu, care i-a oferit imediat un răspuns. (NU RATA: PE LÂNGĂ INEL, EMILY A PRIMIT DE LA IUBIT ȘI UN MERCEDES GLE COUPE DE 60.000 €. CUM L-A “RĂSPLĂTIT” EX-CONCURENTA DE LA “BRAVO, AI STIL!” “ESTE O DECIZIE PE CARE MI-O ASUM”)

“O să merg cu premiul în dinți! Cum sunt eu pe locul 6.. .Știți cum o să-l câștig? Ohhhho hooooo! Când o să ajung eu iar pe locul întâi! Dacă o să vin și eu cu stilul meu, cine știe, poate o să mă vezi acolo, sus, în clasament! (….) Cred că domnul Munteanu o să mă placă mai mult atunci!” a spus Andreea Tonciu, supărată.

”Asta este problema, de fapt… că nu îi place domnului Munteanu! Asta a fost în fiecare sezon. Tot timpul o să vină niște concurente care o să spună că greșește domnul Munteanu! Domnul Munteanu este pus aici în baza expertizei în modă de peste 20 de ani la o publicație națională, să spună ce consideră ca este OK sau nu! Și cam asta face domnul Munteanu! Mai departe, cine se supără… că s-au supărat cuscra, nașa, bunica lu’ bunicu’, verișoara lu’ tataie-miu… I se rupe basca domnului Munteanu… în general! El o să-ți spună mereu pe sinceritate, că apreciezi sinceritatea… ești o fată «sangre caliente» ca și mine! Că apreciezi sinceritatea, o să îți spun de acum.. ești prost îmbrăcată, până să mai vii, în față, la defilare! Nu mai cheltui, fetiță, banii, strânge-i acolo să cumperi căsuțe!”, a spus și Maurice Munteanu.

Juratul de la Kanal D, schimb dur de replici cu Andreea Tonciu

Cine ar fi marea câștigătoare

Potrivit unor informații de ultimă oră, tot din culise, lupta pentru coroniță s-ar da între Deea, Theo și Alexandra Ungureanu. Dar surse din staff-ul emisiunii ne-au spus că, deși se dorește ca votul publicului să fie pe bune, în direct, pe lângă bucățile de emisiune înregistrată, se pare că totuși se știe deja câștigătoarea și aceasta ar fi nimeni alta decât Theo Rose. (NU RATA: UNDE A DISPĂRUT CEA MAI CUNOSCUTĂ CÂȘTIGĂTOARE DE LA “BRAVO, AI STIL!”)

De altfel, încă un motiv pentru care se pare că Theo ar putea câștiga competiția ar fi că este îmbrăcată de Lucy Faur, aceeași stilistă care a îmbrăcat-o și pe Iuliana în sezonul al treilea. În plus, se pare că, testând atât ratingul pe fiecare dintre concurente, cât și pozitivitatea telespectatorilor, s-ar fi decis că cea mai simpatică dintre toate este Theo, ea reușind să îmbine manelele, care fac deliciul unei părți din public, cu muzica pop, așadar cucerind ambele categorii, spre deosebire de Alexandra Ungureanu, care nu ar avea lipici decât la publicul mai educat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *