Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gina Pistol s-a transformat în Crăiasa Zăpezii. De Crăciun, însărcinată în 5 luni, vedeta va cânta în fața tuturor

Gina Pistol va deveni mamă peste aproximativ 4 luni. Iubita lui Smiley este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. Până atunci însă, vedeta își continuă activitățile, iar recent, ea a filmat alături de alte vedete de la Antena 1, pentru edița de Crăciun. Prezentatoarea ”Chefi la cuțite” s-a transformat în Crăiasa Zăpezii.

Vedetele Antenei 1 filmează pentru promourile de Crăciun. Alături de Loredana, Delia, Mirela Vaida, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Speak sau Florin Ristei s-au aflat şi cei trei juraţi de la ”Chefi la cuţite” alături de colega lor Gina Pistol.

De data asta, Gina Pistol arată total diferit. Chiar ea a declarat că a pus deja 10 kilograme şi a început să se mişte din ce în ce mai greu.

De Sărbători, ea va intra în rolul Crăiesei Zăpezii şi… va cânta! În urmă cu ceva timp, Gina a urmat în trecut cursuri de canto la şcoala Crinei Mardare, unde a studiat cu Oliver Popa, potrivit Click.

Gina Pistol a cântat împreună cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu câteva melodii de Crăciun care se vor difuza în decembrie pe Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *