Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul principe Nicolae şi Alina-Maria au vorbit despre cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți. “Cu bune și cu rele, experiența este minunată”

Fostul principe Nicolae şi soția acestuia, Alina-Maria, au devenit părinți pe 7 noiembrie, iar de atunci viața lor s-a schimbat total. Proaspătul tătic a făcut dezvăluiri emoționante despre cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

“Sincer, nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi.

Un bebeluş cu tot caracterul ei deosebit. E pur şi simplu
minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte.

Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte.

Avem noroc (râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti. Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit.

Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată.

Noi ne-am adaptat foarte bine şi, chiar dacă sunt şi nopţi cu mai puţin somn, ne bucurăm de fiecare clipă petrecută cu cea mică. I-am amenajat celei mici camera ei, însă doarme şi cu noi”, a spus el într-un interviu pentru adevarul.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *