Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Ionescu, declarații despre fostul soț. Cum se înțeleg cei doi

Elena Ionescu și Dragoș Sranciu au divorțat după doar șase luni de la căsătorie. În ciuda faptului că aveau un copilaș împreună neînțelegerile iau făcut să se despartă. Au urmat luni pline de acuzații referitoare la infidelitate, la faptul că lui Dragoș nu-i păsa de cel mic și multe altele. Acum însă totul pare că s-a liniștit și de dragul copilului, Elena și Dragoș se înțeleg bine.

După divorț Elena Ionescu a susținut că a fost înșelată și acesta este principalul motiv al despărțirii. Și, totodată, îl acuza pe Dragoș că nu petrece timp cu băiețelul lor. De cealaltă parte, fostul soț al artistei nega toate aceste acuzații. Ba mai mult, a declarat că în perioada în care Elena era concurentă în emisiunea Survivor, și-a vizitat copilul de mai multe ori pe săptămână. Acum însă lucrurile par că s-au așezat și cei doi au găsit puterea să se înțeleagă bine de dragul copilului.

„Băiețelul meu este foarte bine, e cu mine mereu, filmăm de dimineață până seara pentru emisiunea „Mămici cu lipici” de la Antena Stars, petrecem foarte mult timp împreună, asta mi-am și dorit. Cu tatăl copilului sunt într-o relație civilizată. Vine, îl vede atunci când poate, uneori nici nu apucă să-l ia pentru că noi suntem cu filmările. E bine că ne înțelegem, am ajuns la o stabilitate destul de bună, e o relație bună, aș putea spune. ” , a declarat Elena Ionescu pentru Impact.ro

Elena Ionescu s-a mutat la casă nouă

După ce a câștigat marele premiu la Survivor, în valoare de 250.000 de lei, Elena Ionescu a decis să facă o schimbare în viața ei. Artista și-a cumpărat un apartament în care va locui împreună cu fiul ei.

„Mi-am cumpărat o locuință, un apartament cu patru camere, în București. Am vrut să iau o casă, dar după aceea am realizat că mi-e mult mai comod să am un apartament. Cel mic are nevoie să fie în oraș, și eu la fel, trebuie să avem acces la centrul orașului, stăm mai toată ziua împreună. Am băgat toți banii câștigați la ”Survivor” în apartament. ” , a adăugat artista.

 

 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *