Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Disputa din familia Pastramă ia amploare! Brigitte, dată în judecată de cumnată, după ce a făcut plângere la Poliție

Disputa izbucnită în interiorul familiei Pastramă pare departe de a se încheia! Și asta pentru că Brigitte a fost dată în judecată de cumnata sa, Simona Necula. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre decizia luată de soția lui Relu Pastramă. În plus, și bruneta a formulat o plângere împotriva cumnatei, dar și a partenerului acesteia.

Potrivit datelor obținute în exclusivitate de D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO), Simona Necula ar fi dat-o în judecată pe cumnata sa celebră pentru calomnie. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București săptămâna trecută, mai exact pe 10 noiembrie.

Brigitte, dată în judecată de Simona Necula

Gestul blondei vine la o lună după ce Brigitte a acuzat-o că a trădat-o și a umilit-o, deși a ajutat-o în cele mai grele momente din viața sa. Tot atunci, bruneta a făcut publică o discuție în care Simona Necula vorbea despre faptul că Raluca Podea ar fi încercat să plătească pe cineva să-i bată pe cei doi parteneri care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma”.

“Dragii mei, am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de «cumnățica» mea, Simona Necula, care împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie”, a scris Brigitte într-un mesaj lung urcat pe Instagram Stories.

Emilia Simona Necula a dat-o în judecată pe cumnata sa, Brigitte Pastramă. Obiectul dosarului este acțiune în răspundere delictuală © Facebook
Emilia Simona Necula a dat-o în judecată pe cumnata sa, Brigitte Pastramă. Obiectul dosarului este “acțiune în răspundere delictuală” © Facebook

(Nu rata: Cine era blondina misterioasă care i-a însoțit pe Brigitte și Pastramă la Poliție. În ce ipostaze apropiate a fost fotografiată, în trecut, alături de soțul fostei doamne Năstase)

În aceeași postare, Brigitte Pastramă a mai mărturisit: “Șocant este că, în tot acest timp, eu am fost cea care i-am scos de la amanet mașina lăsată pentru a-și implanta sprâncene și umfla fundul, 7.000, precum și în nenumărate rânduri, i-am împrumutat sume de mii de euro pentru a-și plăti casa unde stă și unde, ce credeți? Locuia din când în când și Raluca Podea, cu fiul…”.

Brigitte, plângere împotriva lui Relu Pastramă și a soției acestuia

Conform unor surse din anturajul Simonei Necula, aceasta ar fi dat-o în judecată pe cumnata sa după ce a aflat că a formulat o plângere împotriva ei și a soțului său, Relu Pastramă. De altfel, recent v-am dezvăluit, în exclusivitate, că motivul despărțirii lui Brigitte de Florin Pastramă are legătură atât cu finanțele familiei, cât și cu cea mai recentă vizită la poliție.

“Totul a pornit de la bani. Brigitte și familia lui Florin nu s-au înțeles prea bine, iar în ultima perioadă ar fi existat mai multe discuții legate de finanțe”, a declarat o persoană din anturajului cuplului pentru CANCAN.RO.

(Citește și: Brigitte vs. Ioana Năstase. Ilie Năstase face declarații despre cele două femei din viața lui)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *