Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Ivona are 21 de ani și studiază în Marea Britanie. „Am decis împreună cu soţia mea, să avem încredere totală în ea”

Mugur Mihăescu este un tată mândru. Are 53 de ani și o fiică în vârstă de 21 de ani, care studiază departe de România. Actorul a vorbit despre relația pe care o are cu Ivona și și ce așteptări are de la aceasta.

În acest an, Ivona a absolvit Universitatea din Bath, Marea Britanie, specializarea Business Administration (Administrarea Afacerilor).

„Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea.

Dar, ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi”, a spus acesta potrivit Impact.

Ivona, alături de iubitul ei, Vlad

„Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert. Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască.

Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă. Nu i-am spus fă asta sau asta, ia-o la dreapta sau la stânga. Nu, ea a ales mereu ce a considerat că e mai bine pentru ea!

Nu m-aş fi supărat pe ea nici dacă ar fi ales să devină măturător. E nevoie şi de aşa ceva. Mai important e să-ţi faci treaba bine. Dar bagajul cu care a plecat la drum, ei bine, ăla e de la mine şi de la mama ei!‘‘, a mai spus el pentru sursa citată.

„Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere. V-o garantez, fiindcă în tinereţe am aflat la rândul meu, cam toate misterele acestei vieţi, şi mai ales cum poţi intra în graţiile unei femei, tu, un urât de felul tău!‘‘, spune Mugur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *