Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Zăvoranu a dezvăluit când și-a pierdut virginitatea. În plus, a publicat o poză în care apare dezbrăcată | FOTO

La 47 de ani, Oana Zăvoranu a acceptat provocarea de a vorbi despre prima experiență sexuală. Temperamentală, așa cum ne-a obișnuit, actrița a subliniat că avea 18 ani împliniți atunci când și-a pierdut virginitatea. În plus, Querida și-a adus aminte de unul dintre cele două pictoriale nud realizate pentru Playboy și a publicat o fotografie în care poartă doar bikini negri transparenți; imaginea incitantă i-a înnebunit pe reprezentanții sexului tare.

Oana Zăvoranu a mărturisit că a făcut sex pentru prima dată pe când avea vârsta majoratului

Înainte să vorbească despre primul contact sexual din viața ei, Oana Zăvoranu a distribuit pe Instagram Stories o poză în care apare aproape complet dezbrăcată, după cum se observă în galeria foto a articolului. Soția lui Alex Ashraf a realizat două ședințe foto pentru Playboy și nu a fost plătită, așa cum s-a întâmplat în cazul altor vedete de la noi.

“Deci prietena mea Oana Zăvoranu, care mi-e simpatică şi foarte dragă, a apărut întâi în Playboy nici măcar pe copertă, ci la o rubrică «Seducţie 100%» şi după aia a dat un interviu în (…) şi a spus că a luat 9.000 de euro pentru asta. Nu luase niciun leu. Nu luase nimic. Şi am întrebat-o: «Oana, de ce faci chestia asta?». Şi zice: «Păi să par eu mai proastă ca celelalte?»”, a declarat Dan Boerescu, fost director editorial Playboy România, relatează jurnaliștii de la romaniatv.net.

Oana Zăvoranu a vorbit despre prima experiență sexuală, și-a exprimat părerea despre persoanele din comunitatea LGBT. Într-o altă postare, actrița a spus că va continua războiul pornit împotriva influencerilor © Instagram Stories

Nu rata: Oana Zăvoranu, atac umilitor la adresa Andei Adam: “Ce ai între pectoralii ăia?”

Întrebată de un fan ce părere are despre comunitatea persoanelor lesbiene, gay, bisexuale și transgen (LGBT), Oana Zăvoranu făcut următoarele declarații: “Nu pot spune că mă dau în vânt după ei. Îi accept în măsura în care nu sar calu’ și își văd de treaba lor. Unii sunt foarte talentați în modă, make-up, hair”.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Oana Zăvoranu (46 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

Află și: Câte clase are, de fapt, Oana Zăvoranu și ce facultate a absolvit! Imagini rare cu actrița înainte să cunoască faima | FOTO

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *