Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jorge şi-a aniversat fiica alături de actuala familie, fosta soţie și soţul acesteia. „Îți mulțumesc că mă scoți mereu din zona de confort”

Jorge şi-a aniversat fiica alături de actuala familie. De la eveniment nu au lipsit Alina Laufer, fosta soție a artistului, și actualul ei soț. Karina a împlinit 12 ani, iar tatăl ei i-a transmis un mesaj emoționant.

„Până să apari în viata mea, credeam că sunt cel mai fericit, apoi am înţeles ce înseamnă iubirea necondiţionată!

Cu tine am învăţat să fiu tată şi un om mai bun. Îţi multumesc că mă scoţi mereu din zona de confort  La multi ani gărgăriţă”,TE IUBESC!”, a fost mesajul de suflet pe care Jorge i l-a transmis fiicei sale.

“Karina a fost extrem de încântată, a primit multe cadouri de la George, organizarea zilei de naştere a fost din partea mea. Am muncit aproape o săptămână. A ieşit foarte frumos.

Karina a fost foarte fericită că au venit fratele ei, familia, în formula asta nu am mai fost aşa acasă niciodată, doar la restaurant, iar în formula completă nu am mai fost de la ziua ei din 2017, dinainte să plecăm să locuim în America.

Tuturor le-au plăcut foarte mult mâncarea şi pâinea mea, pe care au apreciat-o cel mai mult”, a spus Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, pentru Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *