Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Granzii au făcut legea în Liga Națiunilor!

Granzii au făcut astăzi legea în partidele progrmate în Liga Națiunilor. În Liga A Grupa 1, Olanda a învins pe teren propriu Bosnia-Herţegovina, cu 3-1, „Portocala Mecanică” acumulând astfel 8 puncte în această grupă. În celălalt meci disputat în această grupă, Italia a trecut de Polonia cu 2-0 și a preluat șefia grupei cu 9 puncte.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

În Liga A Grupa 2 Belgia a trecut de Anglia cu 2-0 iar Danemarca s-a impus greu cu 2-1 în fața Islandei. În urma rezultatelor, Belgia se află pe primul loc cu 12 puncte în timp ce Danemarca este pe locul secund cu 10 puncte, podiumul fiind completat de Anglia cu 7 puncte, Islanda fiind ultima fără nicuun punct.

Astăzi au avut loc partide și în cadrul celorlalte Ligi din Nations League. În grupa României, Austria s-a impus greu în fața Irlandei de Nord cu 2-1. Istoria partidei s-a scris în ultimul sfert de oră, Schaub (min.81) și Grbic (min.87) reușind să întoarcă rezultatul pentru austrieci după ce Magennis (min. 75) deschisese scorul pentru nord irlandezi, viitorii adversari ai „tricolorilor”.  După cum bine știți   partida România- Norvegia a fost anulată de UEFA după ce nordicii nu au primit acceptul de a face deplasarea în țara noastră ca urmare a unui caz de coronavirus la națională.

Rezultatele înregistrate astăzi în Liga Naţiunilor
Liga A

Olanda – Bosnia 3-1
Belgia – Anglia 2-0
Danemarca – Islanda 2-1
Italia – Polonia 2-0
Liga B
Slovacia – Scoţia 1-0
Bulgaria – Finlanda 1-2
Turcia – Rusia 3-2
Ţara Galilor – Irlanda 1-0
Austria – Irlanda de Nord 2-1
Cehia – Israel 1-0
Ungaria – Serbia 1-1
Liga C
Macedonia de Nord – Estonia 2-1
Albania – Kazahstan 3-1
Belarus – Lituania 2-0
Georgia – Armenia 1-2
Moldova – Grecia 0-2
Slovenia – Kosovo 2-1

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *