Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ginuța, ca furnicuța! Cum am fotografiat-o la piață pe iubita lui Smiley, însărcinată în al doilea trimestru, încărcată de sacoșe

Acum e clar că Gina Pistol este o graviduță aparte! După episodul în care a căzut și s-a umplut de vânătăi, CANCAN.RO a întâlnit-o pe iubita lui Smiley cărând „proviziile” pentru casă – legume și fructe – fără să apeleze la vreun ajutor! Așa, singurică, în buricul târgului, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a făcut piața, a îndesat cumpărăturile în patru plase uriașe și s-a dus glonț către mașina parcată în apropiere. Avem, în exclusivitate, imaginile cu vedeta TV de care orice bărbat ar fi mândru!

Precaută a fost Gina Pistol în privința sarcinii, pentru că a avut mari probleme, tocmai de aceea anunțul că va deveni mămică l-a făcut abia când a fost sigură, când burtica îi crescuse deja de trei luni. Dar acum, că totul e OK, mai ales după ultimul consult la medicul ei, efectuat acum aproximativ o săptămână, Gina ”zburdă” ca atunci când era o puștoaică.

„Operațiune” în viteză

Asta deși burtica de graviduță crește din ce în ce mai mult. CANCAN.RO a întâlnit-o pe frumoasa iubită a lui Smiley chiar în Piața Floreasca. Vedeta o ochise, probabil, din timpul săptămânii, pentru a face cumpărăturile de weekend. Așa că sâmbătă, că tot a fost liberă de la filmările de la ”Cuțite”, a plecat din Pipera, unde ea și Smiley își au locuința, și țintă către piața despre care vorbeam s-a dus. (CITEȘTE ȘI: CUM AU ÎNDEPLINIT GINA PISTOL & SMILEY “MISIUNEA ECOGRAFIA”, PAS CU PAS)

Gina Pistol, cu masca de protecție regulamentară și cu brațele ocupate cu sacoșele din piață

S-a îmbrăcat ceva mai gros, că nu mai e demult vara după care Gina tot plânge de câteva săptămâni și cât ai clipi și-a dus la capăt itinerariul. Masca pe față și-a pus-o imediat ce a coborât din mașină. Apoi, a „atacat” piața și nu s-a lăsat până când nu a umplut câteva sacoșe cu fructe, legume și ce a mai găsit pe acolo. O piață bine aleasă de Gina Pistol, mai scumpă, dar mai puțin populată, pentru că graviduța lui Smiley vrea să înlăture, probabil, cât de mult posibil pericolul COVID-19.

Și chiar reușește cu brio să le facă pe toate. Pasul grăbit l-a avut după ce a finalizat cumpărăturile, ajungând imediat la mașină, Nu a zăbovit, a ”aruncat” plasele pe banchetă, a urcat apoi la volan și la fel de repede s-a reîntors acasă. (NU RATA: SMILEY&GINA PISTOL, LUAȚI PRIN SURPRINDERE DE ROLURILE DE VIITORI PĂRINȚI)

Gina Pistol, ghinionistă acum câteva zile

Chiar Gina avea să povestească, pe Instagram, că a tras o căzătură de i-au rămas urme adânci pe picior. S-a dezechilibrat în timp ce trebăluia prin casă și direct de podea s-a lipit! S-a speriat, dar, din fericire, burtica de graviduță nu a fost deloc afectată. S-a resimțit, însă, la picioare prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”! S-a ales cu vânătăi serioase, care-i vor aduce aminte o perioadă de incident.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul”. Erau suspinele Ginei pe Instagram. „Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani. Am căzut! Bine că nu m-am lovit în fund sau la burtă, dar mă doare și genunchiul și șoldul de mor”, mai spunea Gina. Totul a trecut în câteva zile, iar vedeta urmează să devină, în premieră, mămică. De fetiță, după ultima vizită la ginecolog!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *