Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Înainte de a fi arestat, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria cu inelul refuzat de Bianca

Controversatul afacerist care s-a iubit cu fosta prezentatoare de la Kanal D a fost protagonistul unei povești nemaiauzite. Înainte de a fi arestat, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova cu inelul refuzat de Bianca Drăgușanu. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii unice legate de ”circuitul” bijuteriei de 10.000 de euro.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații exclusive legate de „telenovela” fabuloasă care îi are ca „actori” pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și moldoveanca de la Londra, Daria Radionova.

Poveste demnă de „Stăpânul inelelor”

Pe data de 1 august 2019, atunci când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus un ”Da” răspicat în fața ofițerului de stare civilă, afaceristul i-a pus pe mână vedetei un inel de 10.000 de euro. Bijuteria extrem de scumpă n-a stat prea mult în posesia fostei prezentatoare TV.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în primăvara acestui an, atunci când Bianca și Alex au mers la notar pentru desfacerea certificatului de căsătorie, blondina i-a înapoiat bijuteria cu diamante pe care a primit-o în ziua în care s-au căsătorit. Timpul a trecut, cu bune și cu rele, momentele frumoase, dar și cele violente dintre cei doi au fost extrem de mediatizate. Doar că Alex Bodi nu a renunțat la ideea de a o cere de soție pe Bianca și în ”runda a doua”.

Poate că a crezut că primul inel i-a purtat ghinion, așa că musculosul a schimbat bijuteria înapoiată de Bianca Drăgușanu cu o alta, la fel de valoroasă. Practic, în iunie, anul acesta, s-a dus la bijutier și a cerut alt inel, în schimbul celui inițial.

Inelul refuzat de Bianca a ajuns pe mâna Dariei

Iar atunci când ar fi pus la cale planul cu gemenii, Alex Bodi și-ar fi încercat din nou norocul și i-ar fi oferit blondinei inelul de logodnă. Spre ghinionul lui, Bianca Drăgușanu l-a refuzat. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, fosta prezentatoare de la Kanal D i-ar fi spus musculosului că nu mai crede în sentimentele lui. Ba chiar i-ar fi sugerat să facă acest gest atunci când o va iubi cu sinceritate. (NU RATA: ALEX BODI ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU NOUA IUBITĂ. I-AM FILMAT LA RESTAURANT CUM AU RÂS ȘI S-AU ȚINUT ÎN BRAȚE)

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova (foto dreapta), fiecare cu inelul ei. Doar că al Dariei este cel refuzat de Bianca

Momentele de violență dintre cei doi s-au intensificat, iar Alex Bodi n-a mai avut ocazia unei a treia cereri în căsătorie. Dar n-ar fi renunțat la ideea ca superba bijuterie de 10.000 de euro să își găsească o „stăpână”. Cu doar câteva zile înainte de a ajunge în spatele gratiilor pentru 30 de zile, în mega-dosarul de proxenetism și trafic de persoane, Alex Bodi i-a dăruit inelul moldovencei de la Londra.

La scurt timp după ce musculosul și-a oficializat relația cu Daria Radionova, ar fi cerut-o în căsătorie chiar cu inelul cu care și-a încercat norocul, pentru a doua oară, la Bianca Drăgușanu. (VEZI ȘI: ÎNAINTE DE A FI ARESTAT, ALEX BODI A FOST CU BIANCA LA… FERTILIZARE IN VITRO! VOIA GEMENI CU SEXOASA!)

Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria cu inelul refuzat de Bianca

Alex Bodi, implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Procurorii și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză, în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au explicat anchetatorii. (NU RATA: AM AFLAT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VILA LUI BODI, DUPĂ CE A FOST RIDICAT DE MASCAȚI. CUM AM FILMAT-O PE IUBITA MUSCULOSULUI ALĂTURI DE SOȚIA „ȘEFULUI” SĂU, JOSEPH)

Inelul cu care Bianca a fost cerută a doua oară în căsătorie a fost cumpărat în iunie. Acum a ajuns la Daria

Alex Bodi s-a combinat cu ”sosia” Marinelei Nițu

Convins, probabil, că despărțirea de Bianca Drăgușanu este una definitivă – blondina fiind extrem de hotărâtă să încheie socotelile cu el după episodul violent – Alex Bodi a dat cărțile pe față. În semn de ”răzbunare”, fostul soț al ex-prezentatoarei de la Kanal D s-a refugiat în brațele iubitei de la Londra, tânăra care seamănă leit cu Marinela Nițu.

Cu toate că noua iubită a lui Alex Bodi face furori în mediul online cu pozele sexy, adevărul despre frumusețea naturală a tinerei pare să fie un pic diferit. Noua iubită a „fostului” Biancăi pare că seamănă leit cu fosta soție a lui Miron Cozma. Ca și în cazul brunetei care s-a iubit cu ”Luceafărul huilei”, iubita de la Londra a lui Alex Bodi ar avea o serie de operații estetice mai puțin reușite.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *