Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Fostul” Biancăi a scos o sexy-șatenă la cină în mașină

”Fostul” Biancăi Drăgușanu rămâne un romantic incurabil și în vremurile grele de pandemie. Tristan Tate a scos o sexy-șatenă la o cină romantică, în mașină. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe ”fostul” Biancăi Drăgușanu în parcarea unui McDonald’s din București. Cu toate că pandemia de coronavirus a dat peste cap tabieturile tuturor, musculosul pare că rămâne în continuare un romantic. Fostul sportiv s-a adaptat condițiilor de pandemie și a scos-o pe una dintre cuceririle lui la o cină atipică.

”Fostul” Biancăi și sexoasa șatenă au luat cina chiar în mașină. Cu toate aceastea, cei doi au părut extrem de simandicoși în momentul în care s-au delectat cu produsele de la fast-food. Sexy-companioana lui Tristan Tate a ”servit” burgerii cu două degețele, iar musculosul nu a ezitat să o ajute. La un moment dat, tânăra a mâncat cartofi prăjiți chiar din mâna musculosului. Tristan Tate și sexoasa șatenă au demonstrat că nici în vremuri grele romantismul n-a murit, iar oricând se poate lua o cină de neuitat în parcarea fast food-ului. (CITEȘTE ȘI: „EX”-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU „A DAT-O ÎN BARĂ” CU DANSATOAREA DE LA „ROMÂNII AU TALENT”)

Tristan Tate, Don Juan de București

Tristan Tate este un englez stabilit de câțiva ani buni în România, care, aparent, duce o viață de lux. El a fost campion la kickboxing. Are două centuri. Şi cum nu a putut renunţa la microbul acestui sport, acum Tristan este comentator la Galele RXF. (VEZI ȘI: FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU, VRĂJIT DE O SEXY-PUȘTOAICĂ. IMAGINI RĂVĂȘITOARE CU NOUA IUBITĂ A LUI TRISTAN TATE)

Tristan Tate este pasionat de tot ce înseamnă lux și se afișează pe rețelele de socializare în diferite ipostaze care sugerează opulența. Se distrează în cluburi de fițe, călătorește în destinații exclusiviste și se laudă cu mașinile de lux pe care le deține, de peste un milion de euro. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu are o super-vilă, este proprietarul unui hotel în Thailanda și face tranzacții cu bitcoin.

Tristan Tate și fratele său au pornit de jos

Frații Tate au reușit să strângă o adevărată avere. Se mândresc cu mașini și case care valorează sute de mii de euro, iar în conturile celor doi englezi se găsesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia.

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui.

Dacă nu era kickboxing-ul, nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu ceva timp, Tristan Tate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *