Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit. Cine este iubitul Dianei Simion. “Să fiți fericiți împreună”

Diana Simion și-a găsit liniștea după divorțul de Răzvan Simion. Fosta soție a prezentatorului TV trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist pe care îl cunoaște de aproape 20 de ani.

“Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat recent, potrivit Wowbiz.

Diana Simion și-a etalat mândră inelul de logodnă

Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit inelul de logodnă din partea iubitului ei și a postat imagini pe contul său de socializare.

“Da este o lume”, a scris ea în dreptul fotografiilor. Postarea a primit numeroase aprecieri din partea internauților, dar și foarte multe mesaje.

“Felicitări”, “Casă de piatră și multă fericire”, “Felicitări, să fiți iubiți și fericiți”, “Să fie într-un ceas bun”, “Să aveți o viață frumoasă”, “Să fiți fericiță împreună”, “Casă de piatră, să vă fie bine!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de internauți Dianei Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *