Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiului lui Sile Cămătaru scapă de închisoare. Decizie controversată a judecătorilor

Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a scăpat definitiv de închisoare. Magistrații au decis că interlopul care a condus fără permis și a lovit un pieton pe trecerea de pietoni nu merită să ajungă la după gratii.

Chiar dacă procurorii și-au dorit majorarea pedepsei lui Dani Balint, sperând că acesta va fi închis, lângă tatăl lui, judecătorii au admis cererea, însă au considerat că interlopul nu trebuie să ajungă după gratii pentru faptele sale, scrie spynews.ro.

„Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 București împotriva sentinţei penale nr.1203/26.05.2020 pronunţată de Judecătoria sectorului 5 București în dosarul nr. 2702/302/2020.

Desființează, în parte, sentința penală apelată și în fond, rejudecând: condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare; aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a conduce orice vehicul pentru care este necesar permis de conducere, pe o perioadă de 2 ani.

Supraveghere timp de 4 ani

Contopeşte pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 1 an şi 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani”, este decizia judecătorilor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *