Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doi oameni au murit în incendiu, la Galați! Blocul a luat foc, 25 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic s-a produs la un bloc din Galați, iar doi oameni au murit. Alte 25 de persoane au fost imediat evacuate, astfel că nu s-au înregistrat alte victime.

Incendiul a izbucnit, duminică dimineaţă, într-un apartament dintr-un bloc din Galați. Potrivit ISU Galați, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul doi, dintr-un bloc de pe strada Mihai Petrini. Un singur apartament a fost afectat de flăcări, dar fumul s-a extins în tot blocul. Pompierii chemați să stingă incendiul au găsit o femeie de aproximativ 60 de ani intoxicată cu fum care nu mai respira. Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, informează monitoruldegalati.ro. (CITEȘTE ȘI: UPDATE INCENDIU DEVASTATOR LA ATI PIATRA NEAMȚ: 10 OAMENI AU MURIT, 7 SUNT ÎN STARE CRITICĂ. MEDICUL EROU VA FI TRANSFERAT LA UN SPITAL DIN BELGIA | VIDEO)

Doi oameni au murit în incendiu, la Galați! Blocul a luat foc, 25 de persoane au fost evacuate

În același apartament a mai fost găsită încă o victimă, carbonizată. Cel mai probabil, ar putea fi soţul femeii decedate.

Din cauza fumului dens, aproximativ 25 de persoane au fost evacuate. (NU RATA: BENDEAC A REACȚIONAT LA MESAJUL CUTREMURĂTOR SCRIS DE ADELA DUPĂ TRAGEDIA DE LA ATI: ”SĂ VĂ IMAGINAȚI ÎN CE CHINURI ȘI DURERI A MURIT OMUL! JEGURI FĂRĂ CONȘTIINȚĂ!”)

Se pare că incendiul a pornit din dormitor, posibil de la o sursă de încălzire. În acelaşi bloc acum circa un an a avut loc e explozie, dar la etajul trei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *