Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a fost prins “Împăratul interlopilor”. Avem filmul complet al filajului și mărturiile celor implicați. “Ne-a predat un fel de borcan de pastile pentru sport”

Uțu Rohozneanu, supranumit „Împăratul interlopilor” din România, a fost arestat recent pentru trafic de droguri. La scurt timp după el, a căzut și „Unchiul”, un albanez extrem de periculos, care îi furniza „marfa”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, filmul complet al filajului care a dus la reținerea în flagrant a „Împăratului interlopilor”.

În documentele consultate de CANCAN.RO sunt descrise, în amănunt, toate mișcările suspecților.

„În data de 14.10.2020, cei doi discută, Bernard (Bernard Nikaj, căruia i se spune „Unchiul”, n.r.) precizând că viitorul cumpărător vine din Arad, fiind vorba de 2.500 de comprimate. Astfel, la data de 14.10.2020, era deja conturat faptul că, la inițiativa lui Bernard, * i-a prezentat unui cumpărător din Arad modelele de comprimate oferite spre vânzare, urmând ca acesta să vină în câteva zile pentru a le ridica. (…)

Astfel, în data de 18.10.2020, în jurul orelor 18.30, în parcarea hotelului Grandis Apulum au fost observate mai multe autoturisme – un autoturism Range Rover cu numărul de înmatriculare *, în care se aflau numiții V.C.F. și S.M. , un autoturism Mercedes Benz S Coupe cu numărul de înmatriculare * de la volanul căruia a coborât numitul Claudiu Uțu Rohozneanu, zis Împăratul, domiciliat în Arad și un autoturism Range Rover Velar, de culoare gri închis, înmatriculat în Germania cu numărul *.”, este unul dintre pasajele importante de la dosar.

„Urmărit în permanență de echipa operativă și oprit în trafic”

Traseul urmat de „Împăratul interlopilor” este descris extrem de precis de anchetatori. (VEZI AICI: PRINS ÎN FLAGRANT DE DIICOT. UNUL DIN CEI MAI TEMUȚI INTERLOPI DIN ROMÂNIA A AJUNS DUPĂ GRATII)

Uțu Rohozneanu a fost filat la milimetru

„Numitul R.U.C. a urcat în calitate de pasager în autoturismul Range Rover Velar, de culoare gri închis, înmatriculat în Germania cu numărul *, autoturism în care se aflau mai multe persoane necunoscute. Ulterior, autoturismul Range Rover Velar s-a pus în mișcare către comuna Davidești, fiind urmat îndeaproape de autoturismul Range Rover cu numărul de înmatriculare *.

Cele două autoturisme au oprit în localitatea Davidești, de unde s-au îndreptat ulterior către Mioveni în jurul orei 19.10. În aceeași parcare de la hotelul *, autoturismul Range Rover Velar a oprit, iar autoturismul Range Rover cu numărul de înmatriculare ** și-a continuat drumul spre București. Acesta a fost urmărit în permanență de echipa operativă și oprit în trafic în jurul orelor 20,30 pe drumul comunal către localitatea Joița, autoturismul părăsind A1 prin nodul rutier A1 cu drumul comunal 149″, se mai arată în documentele consultate de CANCAN.RO.

„Un borcan de plastic de culoare neagră”

Anchetatorii au explicat și cum au fost găsite pastilele de Ecstasy asupra „Împăratului interlopilor”.

„Pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificat un borcan de plastic de culoare neagră care conținea 5 pachete de dimensiuni diferite de culoare maro. În interiorul acestora au fost identificate 2.479 comprimate, din care următoarele au fost analizate – 284 comprimate de culoare mov stanțate DOMINO, 512 comprimate de culoare gri ștanțate Escobar, 78 comprimate de culoare gri ștanțate Domino, 606 comprimate de culoare mov ștanțate Domino, 104 comprimate de culoare roz ștanțate Domino, un comprimat de culoare albastră stanțat Plata, constatându-se că toate conțin MDMA, conform concluziilor preliminare nr. *, emise de Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor București”, susțin anchetatorii.

„Unchiul”, turnat de prietenii „Împăratului interlopilor”

În dosarul dealerului lui Rohozneanu, supranumit „Unchiul”, au fost audiați și cei doi ocupanți ai autoturismului Range Rover, în prezent arestați preventiv.

„Am preluat drogurile de la o persoană indicată de Uțu Rohozneanu, străin cred. Deși vorbea limba română, nu o vorbea bine. Uțu m-a chemat la Pitești în acest sens, unde se afla și el, însă mi-a spus că persoana de la care trebuie să preiau drogurile mă va aștepta în centrul orașului, în dreptul unui Petrom, într-un Range Rover de culoare gri închis.

Uțu mi-a transmis sa iau drogurile și să le duc în fața hotelului Marriot, unde trebuia să le predau unei persoane care trebuia să mă plătească pentru acest transport cu suma de 2.000 euro”, a spus unul dintre amicii „Împăratului” la DIICOT.

„Trebuia să transportăm drogurile înapoi în București”

Și celălalt amic al periculosului interlop a fost vorbăreț.

„…a arătat că — sâmbătă, 17.10.2020, m-am întâlnit împreună cu …, cu Uțu Rohozneanu, în fața hotelului Marriott din București, unde acesta ne-a chemat să vorbim.

Ajunși acolo, acesta ne-a spus să mergem a doua zi lângă Pitești, de unde urma să luam niște pastile, adică Ecstasy. Trebuia să transportăm drogurile înapoi în București, unde urma să ne întâlnim cu cineva care ne plătea cu suma de 2.000 de euro

A doua zi, ne-am întâlnit undeva pe lângă Pitești, pe lângă Mioveni cred, cu Uțu. Am văzut că cineva l-a luat cu mașina și au plecat. După aproximativ 20 minute, acesta s-a întors și ne-a predat un fel de borcan de pastile pentru sport, în care se aflau drogurile, apoi am plecat spre București”, s-a „spovedit” cel de-al doilea amic al șefului interlopilor din România. (NU RATA: AMENINȚĂRI, BĂTĂI ȘI DROGURI. CE PĂȚEAU FETELE CARE AJUNGEAU PE MÂNĂ REȚELEI DIN CARE FACE PARTE ALEX BODI)

„Împăratul interlopilor” a vorbit și el

Uțu Rohozneanu nu a recunoscut, inițial, învinuirea. El a precizat că un prieten l-a invitat în Pitești la restaurantul Apulum, unde, împreună cu o femeie cu care se afla în București, l­-a întâlnit pe acesta, alături de soția lui și de încă o doamnă.

„Când am ajuns la restaurant, prietenul meu Beni, nu știu cum îl cheamă, dar cunosc că este de origine albaneză, m-a condus cu autoturismul său la el acasă, să îmi arate unde locuiește, la o distanță de aproximativ 7 kilometri”, le-ar fi spus Rohozneanu anchetatorilor. Ulterior, audiat în calitate de inculpat, a recunoscut săvârșirea infracțiunilor de care a fost acuzat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *