Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bendeac a reacționat la mesajul cutremurător scris de Adela după tragedia de la ATI: ”Să vă imaginați în ce chinuri și dureri a murit omul! Jeguri fără conștiință!”

Tragedie fără margini sâmbătă seara la Spitalul Județean Piatra Neamț! Secția ATI unde se aflau bolnavii de COVID-19 a luat foc, iar în urma devastatorului incendiu nu mai puțin de 10 pacienți au murit. Adela Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Grave, a luat atitudine.

A postat una dintre fotografiile cutremurătoare de la secția de ATI, după incendiu, în care pe un pat ars se pot observa urmele unde a stat un pacient care, probabil, a decedat. Iar în dreptul acesteia a scris mesajul, tulburător și el. ”Când votați pe 6 decembrie, cu imaginea asta în fața ochilor să votați. Să vă urmărească și în somn imaginea asta. Și doar să vă imaginați în ce chinuri și dureri a murit omul din acel pat de la ATI. Data viitoare poți fi tu în patul ăsta. Sau și mai rău, unul drag ție. Pentru că în țara asta mereu va fi o data viitoare. Baftă la votare zic”, a scris Adela Chirică, în dreptul fotografiei cu patrul ars în secția de ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. (CITEȘTE ȘI: UPDATE INCENDIU DEVASTATOR LA ATI PIATRA NEAMȚ: 10 OAMENI AU MURIT, 7 SUNT ÎN STARE CRITICĂ. MEDICUL EROU VA FI TRANSFERAT LA UN SPITAL DIN BELGIA | VIDEO)

Mesajul cutremurător scris de Adela după tragedia de la ATI: ”Să vă imaginați în ce chinuri și dureri a murit omul!”

Adela Chirică nu s-a oprit la o singură postare, în legătură cu incidentul de sâmbătă seara. „Potrivit G4Media, ancheta va fi efectuată de către procurorii Eduard Mihai Ilie și Marius Iacob. Primul a instrumentat dosarul incediului de la Colectiv, iar al doilea pe cel al incendiului de la Maternitatea Giulești din 2010. Suntem singuri și ai nimănui. Fiecare pe cont propriu, scapă cine poate!! Dumnezeu cu mila Lui să ne mai salveze în țara asta. Atât. România, trage cortina”, a mai scris Adela. (NU RATA: CE A PĂȚIT ADELA CHIRICĂ PE AUTOSTRADA SOARELUI: ”DACĂ FĂCEA FI-MIU CRIZĂ, TE GĂSEAM ȘI ÎN GAURĂ DE ȘARPE!”)

Și a încheiat cu o ”întrebare retorică: Pe cei care au murit azi la ATI îi treceți tot la pierderi la covid? Jeguri fără conștiința ce sunteți.”

Mihai Bendeac, unul dintre jurații de la iUmor, a reacționat după postarea Adelei Chirică. El a dat share la acea postare cutremurătoare a Adelei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *