Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Bodi, investiții faraonice înainte de a fi arestat. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat un hotel, un cinematograf, dar și o “bucată” dintr-un castel

Înainte de a fi ridicat de procurorii de la Crimă Organizată, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi făcut investiții de milioane. Alex Bodi a preluat câteva business-uri din orașul său natal, Mediaș. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații  legate de achizițiile făcute de afaceristul implicat în mega-dosarul de proxenetism și trafic de persoane.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare legate de afacerile pe care le-a derulat Alex Bodi cu puțin timp înainte de vizita pe care i-au făcut-o procurorii DIICOT.

Înainte de a fi arestat, Alex Bodi a parafat câteva investiții de milioane. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din localitatea lui natală.

Din câte se pare, pe lista achiziților recente realizate de afaceristul acuzat de proxenetism și trafic de persoane s-ar afla și un castel situat pe raza localității Sighișoara, pe care acesta l-ar fi cumpărat în parteneriat cu șeful și mentorul său Joseph, bărbatul cunoscut în lumea bună drept ”Prințul criptomonedelor”. (CITEȘTE ȘI: ÎNAINTE DE A FI ARESTAT, ALEX BODI A CERUT-O ÎN CĂSĂTORIE PE DARIA CU INELUL REFUZAT DE BIANCA)

Alex Bodi a cumpărat un hotel și un cinematograf din Mediaș, orașul său natal

Averea lui Alex Bodi, în vizorul procurorilor antimafia

Procurorii DIICOT inventariază averea lui Alex Bodi, dar și a celorlalți membri ai grupării criminale din care acesta ar fi făcut parte. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea rămâne, astfel, fără bunurile înregistrate pe numele său, dacă se va dovedi că au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele sale victime, arată jurnaliștii de la Gândul.ro.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, procurorii au început să strângă informații cu privire la bunurile deținute de membrii grupării organizate, conduse de temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru, din care ar fi făcut parte și Alex Nicolae Bodi.

Procurorii DIICOT au stabilit, până acum, că o mare parte din sumele de bani obținute de pe urma femeilor traficate în străinătate ajungeau la liderul Adrian Tâmplaru, care le-ar fi investit în diverse imobile din țară și străinătate. Astfel, acesta și-a cumpărat mai multe apartamente și o pensiune în Sibiu, dar a a deschis și un restaurant, în Germania, pe care l-a denumit Hermannstadt Grill Haus. (NU RATA: ÎNAINTE DE A FI ARESTAT, ALEX BODI A FOST CU BIANCA LA… FERTILIZARE IN VITRO! VOIA GEMENI CU SEXOASA!)

În același timp, susțin anchetatorii, la fel ar fi procedat majoritatea membrilor grupării, care au investit, în special, în zona imobiliară, chiar dacă și-au cumpărat și mașini scumpe.

În ce-l privește pe Alex Bodi, acesta afișa în spațiul public o avere uriașă. Ca urmare, anchetatorii urmează să stabilească dacă aceasta ar fi fost obținută ca urmare a comiterii de infracțiuni, în vederea punerii sechestrului asigurător. (NU RATA: INTERVIU UNIC CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ ARESTAREA FOSTULUI SOȚ: ”PLECĂM ÎN DUBAI” + ”EU CRED CĂ ESTE NEVINOVAT!”)

Împreună cu șeful său, Alex Bodi ar fi cumpărat și un castel la Sighișoara

Alex Bodi, parc auto de colecție!

Despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu presa a relatat de-a lungul timpului că deține mai multe vile, la Mediaș și județul Ilfov, așa cum este imobilul din care a fost ridicat de trupele speciale. În același timp, despre acesta au existat zvonuri că ar deține o casă și la Monte Carlo, pentru care ar fi achitat numai puțin de două milioane de euro.

În paralel, Bodi deține și o colecție impresionată de mașini de lux, cele mai multe modele foarte rare. Acesta și-ar fi achiziționat, recent, un autoturism de teren Lamborghini Urus, însă ar mai deține un Lamborghini Aventador SV, care este unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume, dar ar mai avea și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach, un Mercedes-AMG și un Bugatti Chiron.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *