Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Înainte de a fi arestat, Alex Bodi a fost cu Bianca la… fertilizare in vitro! Voia gemeni cu sexoasa!

Înainte de a ”divorța” pentru ultima dată de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi avea planuri mari. Musculosul afacerist, care a fost arestat preventiv într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și șantaj, își dorea doi gemeni de la fosta prezentatoare TV. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de planurile mărețe pe care le avea Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, musculosul afacerist care a ajuns după gratii și-ar fi dorit nespus de mult doi moștenitori din partea fostei sale iubite, Bianca Drăgușanu.

Surse din anturajul acestuia ne-au dezvăluit că Alex Bodi făcuse toate demerusurile pentru a-și duce la bun sfârșit ”planul măreț”. În urmă cu câteva luni, atunci când lucrurile din cuplu erau roz, Bianca și Bodi au făcut mai multe vizite la o renumită clinică de inseminare in vitro, pentru că afaceristul ar fi plătit oricât ca Bianca să aducă pe lume doi băieți gemeni. (CITEȘTE ȘI: INTERVIU UNIC CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ ARESTAREA FOSTULUI SOȚ: ”PLECĂM ÎN DUBAI” + ”EU CRED CĂ ESTE NEVINOVAT!”)

Alex Bodi renunțase la injecțiile cu steroizi pentru a avea gemeni cu Bianca

Băgat în ”cantonament” de medici!

Vestit pentru viața sportivă, Alex Bodi se pare că apela la anumite tratamente pentru mărirea masei musculare. Așa cum ne-au dezvăluit persoane din anturajul acestuia, afaceristul se pare că își injecta trei seringi de steroizi pe zi. Doar că specialiștii de la clinica de fertilizare se pare că i-ar fi găsit unele probleme și l-au sfătuit să renunțe la substanțele pe care și le administra.

Alex Bodi se pare că și-a dorit enorm ca Bianca Drăgușanu să-i ofere doi băieți gemeni. Așa se face că, de aproximativ două luni, afaceristul renunțase la ”tratamentul” cu steroizi, ferm convins că își duce ”marele plan” la bun sfârșit.

Visul lui de a avea doi gemeni cu fosta prezentatoare TV s-a năruit după ce relația a început din nou să scârțâie. Iar, în urmă cu o lună, cei doi au fost protagoniștii unui eveniment extrem de violent, care s-a finalizat cu despărțirea definitivă. (VEZI ȘI: DETALII INCREDIBILE! ALEX BODI ÎȘI TRIMITEA FOSTA SOȚIE LA PRODUS, ÎN GERMANIA. FEMEIA LE-A POVESTIT TOTUL PROCURORILOR)

Alex Bodi voia gemeni de la Bianca

Ce spunea Bianca Drăgușanu în ziua în care Alex Bodi a fost arestat 

Reporter: Bună, Bianca! Ce faci?

Bianca Drăgușanu: Dar ce urmărită sunt!

Reporter: Vă pregătiți de vacanță?

Bianca Drăgușanu: Da, ne pregătim de vacanță.

Reporter: Unde plecați?

Bianca Drăgușanu: În Dubai plecăm, la soare și la mare.

Reporter: Cum comentezi arestarea fostului tău soț?

Bianca Drăgușanu: Nu comentez. Am spus… Eu cred că lucrurile se vor rezolva și nu mă privește pe mine.

Reporter: Dar știai ce face, cu ce se ocupă?

Bianca Drăgușanu: Eu cred că este nevinovat, cred că nu are nicio legătură.

Reporter: Ai reușit să iei legătura cu el?

Bianca Drăgușanu: Nu mă interesează…

Alex Bodi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Alex Bodi, denunțat de fosta soție?!

Fosta lui soție ar fi fost cea care l-ar fi dat pe mâna polițiștilor, după ce le-ar fi povestit totul procurorilor DIICOT. În perioada 2014 – 2016, femeia ar fi practicat prostituția la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul fostului soț, potrivit referatului cu propunere de arestare.

Conform datelor din dosar, Alex Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din prostituție, iar acest lucru o afecta psihic pe femeie. Mai mult, victima a susținut că, în perioada 2014 – 2016, a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tâmplaru.

Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că în anul 2014 fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru. Mai mult, pe lângă fosta soție, Alex Bodi ar mai fost „turnat” la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din această activitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *