Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Burcea se va înfuria? Cine le-a vizitat acasă pe fiicele sale și pe Andreea Bălan: “Ce râde!” | FOTO

În vila cântăreței Andreea Bălan a fost mare veselie din clipa în care Andreea Antonescu și fiica sa i-au onorat invitația. Cele două mămici celebre au intrat într-unul dintre jocurile fetițelor lor, iar câteva dintre momentele petrecute împreună au fost filmate și, ulterior, făcute publice. Unii dintre fanii lui George Burcea s-au întrebat cum va reacționa acesta când va vedea imaginile în care aliata fostei sale soții se joacă alături de Clara și Ella.

Andreea Antonescu și Sienna Spak, în vizită la Andreea Bălan, Ella și Clara

Nu mai e un secret pentru nimeni războiul derulat între Andreea Antonescu și George Burcea pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma”… De altfel, cei doi și-au aruncat replici înțepătoare și în afara show-ului de la Pro TV, artista de 38 de ani, fiind una dintre prietenele cele mai bune ale Andreei Antonescu. Iar seara trecută, cele două dive au petrecut timp de calitate alături de fetițele lor.

În clipurile făcute publice pe Instagram Stories de fosta soție a actorului, Andreea Antonescu se joacă alături de Clara, Ella și Sienna. În timp ce prietena Andreei Bălan ținea mâna întinsă, fetițele o o loveau cu putere, iar reacțiile sale au făcut-o pe mezina fostului cuplu să se amuze copios. “Ce râde!”, se aude Andreea Antonescu afirmând pe una dintre înregistrările urcate pe Instagram.

Andreea Antonescu și Sienna Spak, în vizită acasă la Andreea Bălan și fiicele sale © Instagram Stories

Nu rata: Viviana Sposub vorbește despre Andreea Bălan așa cum nu te-ai fi așteptat: “Acum sunt cu fostul ei soț”

Andreea Bălan are două fiice cu George Burcea

În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara copilei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care artista a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Citește și: Andreea Bălan își aduce aminte cu groază de momentele din spital: “Mi-am făcut testamentul cât am stat internată”

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. Iar la începutul acestui an, ei au decis să divorțeze. În prezent, cântăreața trăiește o poveste de iubire alături de Tiberiu Argint – la începutul lui iulie, cei doi au fost fotografiați în exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO în timpul unei escapade în Vama Veche.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *