Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am aflat ce s-a întâmplat în vila lui Bodi, după ce a fost ridicat de mascați. Cum am filmat-o pe iubita musculosului alături de soția „șefului” său, Joseph

A fost zarvă mare, miercuri, la vila fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. La primele ore ale dimineții, afaceristul a fost ”vizitat” de către procurorii DIICOT. După ce i-au percheziționat casa și l-au dus la audieri, anchetatorii l-au reținut pe musculos. La scurt timp după ce s-a aflat de problemele cu care se confruntă Alex Bodi, printre apropiații acestuia s-a dat alarma. Iubita moldoveancă și partenera de viață a lui Joseph au ajuns de urgență la casa lui Alex Bodi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Procurorii și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc chiar la vila din Pipera a lui Alex Bodi. Procurorii de la ”Crimă Organizată” au luat cu asalt reședința fostului iubit al Biancăi Drăgușanu dis-de-dimineață.

Daria Radionova și iubita lui Joseph au convocat ”comandamentul” de urgență, acasă la Bodi!

După ce s-a aflat de acțiunea DIICOT-ului de la vila lui Alex Bodi, printre prietenii acestuia s-a dat alarma. La scurt timp după ce Alex Bodi a fost ridicat de procurori, la casa din Pipera și-au făcut apariția mai mulți apropiați ai musculosului. Printre aceștia s-au numărat moldoveanca Daria Radionova, și soția”șefului” Joseph. ”Prințul criptomonedelor”, așa cum este cunoscut prietenul și „șeful” lui Alex Bodi a încercat să se ferească de camerele de filmat și a trimis-o în locul lui pe soția sa. Blondina a fost cea care ar fi întrunit ”comandamentul de urgență” alături de noua ”achiziție” a lui Bodi, Daria Radionova.

Poate că iubita de la Londra a dorit să demonstreze că este o parteneră model, așa că s-a deplasat la casa afaceristului pentru a face curățenie după percheziție. (VEZI ȘI: DETALII INCREDIBILE! ALEX BODI ÎȘI TRIMITEA FOSTA SOȚIE LA PRODUS, ÎN GERMANIA. FEMEIA LE-A POVESTIT TOTUL PROCURORILOR)

“Mișcări de trupe” nebănuite în Pipera, în ziua percheziției

Alex Bodi, 30 de zile în spatele gratiilor!

Îmbrăcat în același costum pe care îl purta și în momentul ridicării sale de către DIICOT, Alex Bodi a fost adus, joi-după-amiază, cu duba, la sediul Tribunalului Dolj. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu era legat cu cătușe de un alt suspect. Acesta a fost prezentat în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. După o ședință care a ținut câteva ore bune, magistrații de la Tribunalul Dolj au admis cererea de arestare înaintată de procurorii DIICOT Craiova pe numele fostului soț al Biancăi Drăgușanu. (VEZI ȘI: INTERVIU UNIC CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ ARESTAREA FOSTULUI SOȚ: ”PLECĂM ÎN DUBAI” + ”EU CRED CĂ ESTE NEVINOVAT!”)

Alex Bodi va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor

Alex Bodi,  implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei menționate), în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție). (NU RATA: AVEM IMAGINI CU PERCHEZIȚIILE CARE AU LOC ÎN ACEST MOMENT LA VILA SOȚULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Soția lui Joseph (în prim-plan) a venit de urgență acasă la Alex Bodi

Cum funcționa rețeaua

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. (NU RATA: IMAGINI CU PERCHEZIȚIILE DE LA VILA EX-SOȚULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU)

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, spun procurorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *