Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Zăvoranu nu se oprește! Zăvo aruncă în continuare cu săgeți către Pepe și Raluca

Oana Zăvoranu a luat în vizor pe toată lumea din showbiz, dar în special pe Raluca și Pepe.  Zăvo nu mai poate cu subiectul „divorțul dintre Pepe și Raluca” așa că atunci când e întrebată, răbufnește. Nimeni și nimic nu o va convinge că această despărțire este reală.

Din momentul în care Pepe a anunțat că divorțează de Raluca au apărut fel și fel de reacții. Evident, cea mai așteptată a fost cea a Oanei Zăvoranu. Surprinzător sau nu, vedeta nu s-a putut abține să nu râdă de acest eveniment nefericit din viața lui Pepe. Ba chiar, a oferit câteva declarații … spumoase.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea”, a declarat atunci Oana  pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu despre divoțul lui Pepe: „Un mare FIASCO”

Primele declarații făcute de Oana pe acest subiect au fost pline de ironii. Dar, iată că nici cele pe care le oferă acum nu sunt prea departe. Oana Zăvoranu este ferm convinsă că această despărțire este de fațadă și nimeni și nimic nu o va putea convinge că nu e așa. Întrebată de un fan ce crede despre divorțul dintre Pepe și Raluca, ușor iritată că e întrebată, probabil a mia oară despre asta, Oana a răspuns în stilul caracteristic.

„Am mai spus… UN MARE FIASCO…. fâs”,a fost replica Oanei Zăvoranu.

CITEȘTE ȘI: ” SUFERINȚA I SE CITEȘTE PE CHIP! PEPE A ÎNCEPUT SĂ PLÂNGĂ, ÎN DIRECT, ÎN TIMP CE INTERPRETA O PIESĂ

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *