Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

GALERIE FOTO: Sofya Zhuk, fosta campioană la Wimbledon, pozează sexy!

Sofya Zhuk a câștigat în 2015 titlul la Wimbledon în proba junioarelor, iar acum se axează pe modelling și este una dintre cele mai sexy prezențe pe rețelele de socializare.

Sofya Zhuk, acum în vârstă de 20 ani, a devenit cunoscută în lumea tenisului odată cu titlul câștigat la Wimbledon, în 2015, la proba de simplu junioare. Rusoaica a învins-o pe compatrioata sa Anna Blinkova, ce ocupă acum locul 65 în clasamentul WTA, cu scorul 7-5, 6-4. Zhuk a urcat de atunci în clasament, a atins locul 116 în decembrie 2018 și s-a impus în 6 competiții de categoria ITF. O accidentare gravă la spate a forțat-o pe rusoaică să se lase de tenis și să se axeze pe modelling, devenind un model de succes la Miami, Statele Unite ale Americii. Zhuk a postat la un moment dat o fotografie topless, ce a atras reacții negative din partea internauților, fosta tenismena apărându-se apoi într-un scurt mesaj.

„Am postat o fotografie, și ce? Când public ceva, nu doresc să transmit vreun mesaj. De când am postat acea poză care îmi place, am primit o grămadă de mesaje. În mod normal, nu m-ar deranja aceste comentarii de la fani, dar de data această au fost foarte agresivi. Pur și simplu cred că oamenii nu pot accepta că m-am regăsit în afară tenisului, că pot trăi fericită și fără acest sport, fără a mă scufunda în depresie.” a comentat subiectul Sofya Zhuk.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *