Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Momente grele pentru Ștefan Bănică la X Factor, după ce i s-a făcut rău. Speculațiile legate de divorț, motivul stării artistului?!

În ultima perioadă, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au ținut prima pagină a tabloidelor, din cauza speculațiilor legate de divorțul celor doi. La X Factor, juratul a avut parte de un moment delicat, după ce i s-a făcut rău. Să fie, oare, de vină controversele legate de despărțirea de brunetă?

Ștefan Bănică a avut parte de un moment dificil la X Factor, după ce i s-a făcut rău. Se pare că motivul nu este legat de speculațiile ce apar de la o zi la alta și care vizează divorțul dintre el și Lavinia Pîrva, ci faptul că a fost deocheat de una dintre concurentele care s-au înscris în concursul de la Antena 1.

Așa se face că artistul a avut nevoie de o pauză, după ce a început să se simtă rău. Colegele din juriu, Loredana Groza și Delia Matache, i-au fost alături și l-au ajutat să-și revină.

”L-a deocheat pe Ștefan, Roxana ursitoarea l-a vrăjit să nu îi meargă lui bine azi”, a spus Delia, în timp ce Loredana și Ristei au confirmat că și ei au simțit ceva negativ, în momentul în care concurenta „vinovată” de starea lui Ștefan Bănică a pășit pe scenă.

”Da, eu m-am speriat puțin, am zis «Ptiu, stuchi-l-ar mâțele», apoi am încercat să îl descântăm și eu, și Delia”, a mărturisit și Loredana.

Cum se întâlnea Ștefan Bănică cu amantele sale, în timp ce era căsătorit cu Andreea Marin

În anul 2008, Ștefan Bănică începuse deja să o înșele pe Andreea Marin, chiar dacă cei doi erau căsătoriți de numai 2 ani.

Mai mult, se pare că artistul organiza cu mare atenție întâlnirile cu amantele sale, după cum notează click.ro. Ștefan Bănică se destăinuia maseurului familiei și îi spunea totul despre aventurile sale amoroase. Se pare că Ștefan Bănică suna tot felul de domnișoare pe care le numea „păpușă” sau „păpușică” și le spunea mereu, pe un ton autoritar, că întâlnirile rămân stabilite și că nu acceptă întârzieri.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *