Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul Ralucăi Pastramă după despărțirea de Pepe. “Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe…”

În urmă cu aproape o săptămână, Pepe a anunțat că el și Raluca vor divorța. Artistul a transmis mesajul său prin intermediul unui video postat pe YouTube. Spre deosebire de interpret, care a explicat ce s-a întâmplat în căsnicia lui, Raluca a preferat să rămână discretă, iar acum și-a surprins admiratorii de pe Instagram cu un mesaj.

“Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, este mesajul postat de Raluca Pastramă la InstaStory.

Anunțul divorțului a fost făcut de Pepe chiar pe canalul său de YouTube. Artistul a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, iar în curând vor divorța.

“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând.

Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea.

Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a declarat Pepe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *