Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Flick și soția lui s-au întors din luna de miere petrecută în Maldive. Cum au sărbătorit cei doi în plină pandemie de coronavirus. „Nu am purtat mască”

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios, iar la scurt timp au plecat în luna de miere în Maldive. Chiar dacă întreaga lume se confruntă cu pandemia de coronavirus, cei doi au fost norocoși, pentru că au ajuns pe o insulă unde nu existau cazuri COVID- 19.

„Am stabilit să plecăm undeva în luna de miere. Știam că în perioada aia o să mergem undeva, dar nu știam unde. Toate actele sunt la comun, am acces la ele, a fost ușor să rezolv cu procedurile”, a declarat Flick, la Xtra Night Show”.

„La o matematică simplă, în resortul unde am stat noi puteau să stea undeva la 600-700 de turiști, noi eram cam 200. Ne-am dat seama că sunt puțini oameni pe insulă pentru că ne cam întâlneam cu aceiași.

Nu aveau nici un caz de covid pe insulă. Maldive are vreo 1.000 și ceva de insule, ei au 11.000 de cazuri în total, cât am avut noi saptămâna trecută într-o zi.

Se protejează foarte bine, nu au voie să circule între insulele lor, intră în carantină, e mică distanța între ele.

Nu am purtat mască în nici o zi cât am stat acolo. Nici oamenii nu purtau, nici la recepție”, a mărturisit Flick în cadrul emisiunii de pe Antena 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *