Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Duet de senzație cu Fuego și Daniela Gyorfy și multe alte surpriză, duminică, la TVR2 (PUBLICITATE)

Diversitatea este cea care caracterizează emisiunea lui Fuego, dincolo de toate celelalte atribute. Cu eleganță, îi place să treacă prin mai multe capitole, contrastante și să vă ofere divertisment de calitate, din diverse zone ale artei noastre. Ce poate fi mai frumos decât să treci, cu decență și bun simț, prin etape ale culturii, prin viețile mai multor eroi, prin genuri muzicale diferite și printre suflete care definesc o anumită stare. Nu este acel divertisment tipic, ci o împletire de momente, de trăiri, de muzică bună.

Vine și cu un strop de esență, cu informație, cu umor și autenticitate și cu istoriile unor oameni demni ai acestei țări, care apar de ani de zile în fața voastră și care muncesc cu ardoare pentru ceea ce sunt. Duminică de duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu și echipa sa vă propun gale cu ceva special, emisiuni așa cum nu prea mai vedeți la televizor, în care puteți să vă regăsiți și din care puteți afla lucruri noi, vă puteți relaxa sau învăța ceva.

Astfel, săptămâna aceasta, de la 15.00, la TVR 2, Fuego propune o gală cu patru eroine ale vieții, patru femei care fac performanță și care luptă, zi de zi a vieții lor, pentru a se menține și pentru a făuri frumosul. Ajungem și pe coclauri, cu Iosif Ciunterei, cunoscând de această dată, istoria unui tezaur uman viu, doamna Teodora Purja, care ne va oferi un fragment din înțelepciunea ei și ne va demonstra că veșnicia chiar s-a născut la sat.

Artista Alina Mavrodin, care are daruri muzicale de seamă, va vorbi despre însemnătatea romanței în cultura românilor. Aceasta luptă pentru promovarea acestui gen autohton și creionează povești de succes, de ani și ani. Ea a pregătit, alături de Paul Surugiu-Fuego, un omagiu adus marilor compozitori români de cândva, într-un duet inedit.

Formidabila actriță Anca Sigartău va depăna amintiri din cariera ei, din proiectele noi și ne va povesti cum arată profesia de mamă. Aceasta va veni la noi împreună cu fiul ei cel mic, Teodor, care ne va povesti ce înseamnă mama lui pentru el. De asemenea, Anca a pregătit un moment artistic special alături de Paul Surugiu-Fuego! Daniela Gyorfy va emoționa pe toată lumea cu amintirile despre mama ei, dar și cu minunata sa familie, care-i va fi alături. Maria, fiica ei, este o poveste de fată și va impresiona cu dezinvoltura pe care o are. Daniela ne va cânta și va face un duet de senzație alături de Fuego.

 În exclusivitate, artista deplină a Ardealului, un simbol al folclorului românesc, doamna Sava Negrean Brudașcu, are cântece de referință pregătite pentru voi, dar și povești de seamă despre cariera sa. Într-un costum exemplar, vechi, ea ne va purta în lumea folclorului autentic, dovedind pe deplin de ce este unul dintre simbolurile incontestabile ale românilor! Fuego a pregătit și el premiere muzicale, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș! 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *