Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a fost reabilitat de magistrați atacatorul cu tort și ouă de la Constanța

Interlopul Stila Sarafu, care a atacat cu ouă și tort o afaceristă din Constanța, a fost plasat sub control judiciar și nu poate părăsi orașul. Cu un an în urmă, însă, el a fost reabilitat de instanță pentru alte fapte pe care le-a comis. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile poveștii în care a fost implicat controversatul machedon. 

Are 35 de ani, dar un trecut care ar putea fi scenariu de film. Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde, de-a lungul timpului, a avut anumite probleme cu legea. Recent, însă, el a fost în centrul unui alt mega-scandal. Pe 24 octombrie 2020, Maria Done, patroana unui renumit hotel din Mamaia, ieșise împreună cu o prietenă să ia masa în oraș. La plecare, cele două femei au fost „întâmpinate” la mașină de Stila Sarafu, cu tort, pe care l-a aruncat imediat spre ele.

Stila Sarafu a fost reabilitat de instanță, în urmă cu un an

După incidentul neplăcut, Maria Done a depus plângere la Poliție pentru furt și distrugere, pe numele tânărului. Ulterior, fostul iubit al Vicăi Blochina, ex-prezentatoarea de la PRO TV, a atacat din nou autoturismul, dar nu cu tort, ci cu ouă. Momentul a fost surprins în direct de femeie pe Facebook. (NU RATA: STILA SARAFU LOVEȘTE DIN NOU! FOSTUL MEMBRU DIN CLANUL „SPANIOLUL” A ATACAT CU OUĂ O TÂNĂRĂ)

„Eu sunt acum, de jumătate de oră, urmărită în tot orașul de Stila Sarafu. Am venit să iau ceva de mâncare pentru copilul meu. Uitați unde e Stila Sarafu. Stă la distanță de mine. Mă urmărește în tot orașul să-mi aducă la cunoștință ceva. Nu știu ce. Nu știu de ce mă urmărește.

Mă hărțuiește. Probabil vrea să mă șantajeze cu ceva. Nu știu cu ce. Eu nu pot să ies acum din mașină că acest om m-a blocat practic în trafic. Nu vreau să vorbesc cu acest personaj. Acest personaj nu știu ce vrea de la mine și mi-a aruncat acum cu un ou pe parbriz. Deci uitați ce face Stila Sarafu. Să vină Poliția. Eu postez live acum. Uitați ce a făcut mașinii mele. Nu merge așa ceva“, transmitea Maria Done în direct, pe pagina de socializare.

Cum s-a apărat Stila Sarafu

Contactat de reporterii CANCAN.RO, Stila Sarafu s-a apărat. (CITEȘTE ȘI: CUM A “DETONAT” STILA FAMILIA PASTRAMĂ. “AM AVUT-O PE NEVASTĂ-TA”)

”Eu cu asta de a făcut live-ul n-am avut nimic. Eu, ce am avut de împărțit, am avut cu aia de am măscărit-o la Crazy, pentru că s-a băgat într-un scandal aiurea. Soția lui Pastramă a băgat-o la înaintare.

Asta cu live-ul s-a ținut după mine cu mașina prin oraș și am aruncat cu 3-4 ouă după ea. Amândoi am fost amendați. Eu mi-am plătit amenzile. Eu n-am, ca altele, datorii la financiar.

Am fost acuzat că i-am luat bani din geantă. Aia a lui Pastramă a făcut la fel. Toate fac la fel. Asta e vina mea, că am lucrat cu femei aiurea. Mi-au plăcut siliconatele. Totul a fost doar o măscăreală. Multe dintre ele au stricat numele unor familii din Constanța și eu m-am băgat pentru ele. Mă face lumea interlop. Ce am făcut eu, ca să zică că sunt interlop?”a declarat Stila Sarafu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Stila Sarafu, reabilitat de instanță

În urma scandalului cu Maria Done, Stila Sarafu a fost reținut, marți, pentru 24 de ore, iar miercuri, 11 noiembrie, acesta a fost plasat sub control judiciar. Procurorii i-au interzis să părăsească municipiul, să vorbească cu martorii sau cu Maria Done. De asemenea, Stila Sarafu nu mai are voie să conducă.

În urmă cu un an, însă controversatul machedon a fost reabilitat de instanță. El a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice și vătămare coprorală gravă, dar ulterior i-a fost admisă cererea de reabilitare.

„Admite cererea de reabilitare formulată de petentul S.S.. În baza 529 şi urm. c.p.p., art. 166 alin. 1 lit. a), art. 168 cod penal, dispune reabilitarea judecătorească a petentului S.S., de sub efectele s.p. nr. 1077/24.10.2011, pronunţate de Judecătoria Constanţa, definitivă prin decizia penală nr. 1068/04.12.2012 a Curţii de Apel Constanţa, astfel cum aceasta a fost modificată prin s.p. nr. 559/18.02.2014 a Judecătoriei Medgidia, definitivă prin neapelare la 05.03.2014. În baza art. 537 Cod procedură penală, se vor face menţiuni despre reabilitare pe sentinţele penale menţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în sedinta nepublică, astăzi 19.12.2019”, se arată în decizia magistraților.

„În cauză se constată că, prin s.p. nr. 1077/24.10.2011, pronunțată de Judecătoria Constanța , definitivă prin decizia penală nr. 1068/04.12.2012 a Curții de Apel Constanța, astfel cum aceasta a fost modificată prin s.p. nr. 559/18.02.2014 a Judecătoriei Medgidia, definitivă prin neapelare la 05.03.2014 , petentul a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor prev. de art. 321 alin. 1 și 2 și art 182 alin. 1 cod penal. Pedeapsa a fost executată de la data de 05.12.2012 și până la data de 12.08.2014, când petentul a fost liberat condiționat cu un rest rămas neexecutat de 385 zile închisoare (luându-se în calcul și deducerea arestării preventive, de la 27.08.20 08 la 28.11.2008)”, este un pasaj important din motivare.

Conform Codului penal, termenul de reabilitare judecătorească, în cazul unei pedepse mai mari de doi ani, dar care nu depășește cinci ani, este de patru ani, iar, în cazul lui Stila, acest termen se împlinise.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *