Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu designerul

Cătălin Botezatu are din nou nevoie de ajutorul medicilor. Designerul se află în Turcia unde, cel mai probabil, va sta câteva zile pentru că trebuie să-și facă niște analize. Din cauza oboselii și a volumului de muncă Botezatu nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă. 

Pe adresa redacției Ciao.ro au ajuns imagini cu Botezatu care așteaptă pe holurile unui spital din Turcia. Designerul nu este singur, ci însoțit de Eva Pavel –  consilier medical de 10 ani – cea care a fost alături de el și dățile trecute când a ajuns pe mâna medicilor. Potrivit surselor,  juratul de la „Bravo ai stil” se afla în Turcia la un control, pe care l-a tot amânat în ultima perioadă din cauza proiectelor pe care le are.

“Acum, în ultima perioadă nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control – la cardiologie – , având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi”

Cătălin Botezatu, probleme de sănătate

În urmă cu câteva săptămâni, Cătălin Botezatu afirma că se simte obosit și că are nevoie de un control medical.

“Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control”

Anul trecut medicii i-au descoperit o tumoră la colon și au fost nevoiți să-l supună unei intervenții chirurgicale pentru a extirpa tumoră. Însă, aceasta nu a fost singura problemă cu care designerul s-a confruntat. De-a lungul timpului Botezatu a avut probleme cu inima, și cel mai probabil, acum vrea să-și facă niște analize pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *