Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă pentru siguranța copiilor ei. “Este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit, iar decizia a fost luată chiar de fosta soție a lui Ilie Năstase. Bruneta a vorbit pentru prima oară despre problemele din familia ei și a recunoscut că soțul ei este violent.

“Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte la Antena Stars!

“Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte, potrivit Spynews.

Brigitte a fost bătută în plină stradă

În urmă cu mai bine de o lună, Brigitte a fost bătută în plină stradă de soțul ei, Florin Pastramă.

Se pare că vedeta ar fi fost bătută până s-a prăbușit la
pământ, iar oamenii care au vrut să îi vină în ajutor au fost rapid alungați de
furia lui Florin.

Cineva din zonă a sunat imediat la 112, iar o echipă s-a deplasat la fața locului. Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, țipând la ea: “Tu și cu toată familia ta. Fă! Nu te potolești, fă?”, spunea Florin. Cei doi nu au dat detalii despre acest incident.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *