Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Maria Cârneci, pregătiri pentru parastasul de un an al soțului

Pe 25 noiembrie se împlinește un an de când soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață.  Bărbatul s-a luptat mult timp cu o boală nemiloasă. Sâmbăta aceasta, pe 14 noiembrie, artista va face parastasul de un an. Din cauza pandemiei însă nu va putea face tot ceea ce și-ar fi dorit pentru această pomenire.

În urmă cu un an sufletul Mariei Cârneci rămânea gol pe jumătate. Din cauza cancerului de colon, boala cu care s-a luptat mult timp soțul ei, acesta s-a stins din viață la scurt timp după ce fusese operat. Cu sufletul îndurerat, interpreta de muzică populară încearcă să țină toate obiceiurile creștinești, însă din cauza pandemiei  lucrurile nu ies așa cum și-ar fi dorit.

„În perioada asta, din cauza virusului, sunt închise toate restaurantele, așa că nu putem să face o pomană mare, cu lume multă, să vină toate rudele, neamurile noastre, prietenii, toți cei care l-au cunoscut pe Romulus. Așa mi-aș fi dorit. Am pregătit însă pachete cu de toate și voi duce mâncare la un cămin de bătrâni. Vom prepara sarmale, friptură, vom da vase, haine, iar acestea vor fi duse la un azil de bătrâni. Așa am făcut și la pomana de șase luni. Astea sunt vremurile, nu avem ce face, trebuie să ne conformăm restricțiilor impuse de autorități”, a declarat îndrăgita cântăreața pentru impact.ro.

Soțul Mariei Cârneci a avut o ultimă dorință

Artista a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, ultima dorință a soțului ei. Romulus se afla internat în spital, fusese supus unei intervenții chirurgicale, dar simțea că nu mai poate. Bărbatul i-a spus artistei cu ce haine vrea să fie îmbrăcat pe ultimul drum.

“Era bulversat, mă privea în ochi şi mi-a spus: «Mari, tu, Edi, Ana, nepoatele şi toată familia aţi fost viaţa mea. Te rog să mă îmbraci cu ce îţi spun eu. Nu îmi pui nimic colorat pe mine” , a declarat artista în cadrul unei emisiuni.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *