Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lavinia Pârva a făcut primele declarații după ce s-a spus că divorțează. „Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite”

La câteva zile după ce Lavinia Pârva a fost surprinsă că nu poartă verigheta, s-a spus că artista s-ar fi despărțit de soțul ei, Ștefan Bănică jr, și că este în prag de divorț. Aceasta a transmis un mesaj, în care clarifică situația.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am !

Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea!

Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?”, a fost mesajul Laviniei, potrivit Impact.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *